Peđa Božić na najboljem svetskom takmičenju frizera u septembru

Pađa Božić
Privatna arhiva

Najbolji beogradski frizer Predrag Peđa Božić krenuo je u pohod na svetsku frizersku scenu!

 

Peđa će 17. i 18. septembra otputovati u Pariz, kao član reprezentacije Srbije na svetskom takmičenju frizera. Božić u grad svetlosti ide sa svojom muzom, manekenkom Sunčicom Travicom, koja ce izneti njegove kreacije od kose na najbolji moguć način.

– Na prvom nezvaničnom svetskom takmičenju sam bio davne 2004.godine. Tada sam osvojio peto mesto, i utisci su fenomenalni. Sada idem kao deo reprezentacije, i trudiću se da svoju zemlju predstavim na najlepši mogući način, a moja prijateljica Sunčica će mi pomoći u tome – kaže frizer.

U grad svetlosti Božić odlazi nekoliko dana pre takmičenja kako bi se pripremio, a do tada razmislja o kreacijama i razvija ideje o kojima ne želi da govori.

– Ne smem ništa da otkrivam, ali verujte mi da spremam ludilo! Sada osmišljavam kako ću izvesti sve što sam zamislio, a imam dovoljno vremena za to. Celo proleće i leto ću provesti radno, tako da nisam siguran koliko će biti vremena za odmor, posebno sada kada sam pozvan na ovo prestižno takmičenje – iskren je Peđa.