Pesmom ‘Laku noć’ Toni Cetinski najavio novi projekat (VIDEO)

Toni
Promo

Svaka njegova pesma ili koncert, muzički su put u večnost, koji ostaje generacijama koje dolaze.

 

Čovek čiji vokalni kvalitet izuzetno cene na svetskom nivou, jedan od najnagrađivanijih muzičara, zaslužan za najveću regionalnu koncertnu turneju u prošloj godini, Toni Cetinski, ispisao je novu muzičku stranicu istorije.

Novim singlom i video spotm pod naslovom ‘Laku noć’, jedinstveni Toni predstavlja nam, ne samo potpuno novi i drugačiji zvuk, slobodno možemo reći novog Tonija Cetinskog.

Ovom kompozicijom, Toni će ujedno promovisati i novi projekat na kom radi, a reč je o akustičnim varijantama pesama, bližim roku ili pravom pop-rok zvuku.

Upravo u taj novi koncept, je izjavio sam Toni, odlično se uklopila izuzetno uspešna regionalna autorka Aleksandra Milutinović, koja potpisuje jesmu ‘Laku noć’ u delu muzike i teksta.

– Ovo je nastavak odlične saradnje sa Aleksandrom koja stoji i iza mojih pređašnjih pesama ‘Zar malo to je’, ‘Krik’, ‘Mjesečar’, kojima je u potpunosti pogodila senzibilitet i energiju, koji se pak odlično uklapaju u novi zvuk koji negujemo. Kao autorka je, kao i Miro Buljan, krucijalna za naš novi akustični projekat i zvuk kojem težimo.

Istovremeno sam podmladio i prateći band, novim mladim snagama, koje su donele i odlične nove ideje- rekao je Toni.

Pogledajte spot: