PROVALJENI SU: Dame, evo šta muškarci ISTRAŽUJU PO VAŠEM FEJSBUK PROFILU

muskarac
pixabay.com

Otkad je društvenih mreža, žene i muškarci mogu saznati puno toga o potencijalnim partnerima na temelju njihovih postova i ostalih online aktivnosti.

 

Žene tako redovno istražuju informacije o muškarcima, ali često zaboravljaju da to rade i oni. A, znate li šta najviše gledaju? Upravo ovih nekoliko stvari:

1. Ko lajkuje i komentariše vaše postove

Naravno, obraćaju pažnju na ostale muškarce, na koje su ljubomorni, hteli oni to priznati ili ne. A ako vam kaže da to ne gleda, budite sigurni da laže.

2. Vaše fotografije

Apsolutni broj “jedan”, šta muškarci najviše gledaju na društvenim profilima žena. Prvo ako može one sa letovanja, a zatim i ostale. Ako imate previše pozerskih fotografija koje im idu na živce, možda je vreme da pregledate profil i da ga malo očistite.

3. Bivši momci

Pre postojanja društvenih mreža za dobijanje ovakvih informacija bi morao da vas pita tokom nekog od dejtova. Sada samo treba da pronjuška vašim profilom i da vidi da li postoje još neki ostatci bivših ljubavi.

4. Čime se bavite, šta slušate

Fejsbuk je odlično mesto i za dobijanje informacija o vašim interesima. Kakvu muziku volite, gde izlazite, čime se bavite u slobodno vreme, šta čitate, sve će to saznati iz vaših postova i stranica koje pratite.

5. Gde ste 

Ni jedan muškarac ne može da odoli da pogleda gde ste se čekirali kada niste sa njim. Uostalom, znate i da je ista situacija i kod vas.