PROVERENO DELUJE: Izbegnite razvod uz pomoć ovog TRIKA!

Burme
Freedigitalphotos.net/Boykung

Još na početku braka, pravilo je donešeno i njega su se uspešno pridržavali sve ove godine

 

Lako je biti srećan i zadovoljan kada su vam krediti otplaćeni, računi podmireni a ušteđevina raste. Ali, kada dođe do novčane krize, malo koji brak može da “izgura” tu situaciju “na nogama”.

Jedan bračni par našao je rešenje za svoje probleme. Oni su već na početku veze uvideli da se njihove svađe vrte oko novca, tj. ko koliko troši i na šta troši pare.

Čim su stupili u brak odlučili su da podele finansije. Oboje imaju solidna primanja, pa stoga nisu želeli da “pune zajedničku kasu”.

Ona je radila za sebe i svoje potrebe, on za svoje.

Račune su delili na “ravne časti”, uz dogovor, a troškove oko dece plaćali su isto uz dogovor. 

On je priznao da nikada nije bio rasipnik i da može lako da uštedi. Ona je opet otvorila dušu priznajući ženski greh da voli tu i tamo da se iskešira za neke tričarije i da joj je oduvek smetalo ako je neko kritikuje po tom pitanju.

S tim što su razdvojili finansije, sačuvali su brak, koji sigurno ne bi preživeo da je situacija bila drugačija. U to su sigurni oboje!

Stručnjaci navode da je novac, tj. zajednički novac, upravo povod za jednu od tri najčešće svađe u braku. Sa ovakvim dogovorom ona je mogla da ode u spa, da sredi nokte ili napravi frizuru i to “o svom trošku”, dok on svoje pare može nesmetano da troši na pivo sa drugarima ili na fudbalsku utakmicu.

“Da se na vreme nismo dogovorili oko ovoga, verujem da naš barak ne bi opstao,” iskrena je ova žena.

Pre nego što odbacite ovu mogućnost, razmislite još jednom – možda je ovo savršeno rešenje za vaše bračne svađe.