Šešelj jeste poslao poruku Vučiću i Nikoliću

Vojislav šešelj je preko prvog konzula srpske ambasade u Holandji zaista poslao poverljivu poruku premijeru i predsednku Srbije i svojim bivšim stranačkim drugovima, ali traži da se objavi i tačan transkript razgovora.

Potpredsednik Srpske radikalne stranke za portal Dnevno.rs izjavio je da su bili iznenađeni pisanjem pojedinih medija o poruci koju je Vojislav Šešelj preko konzula srpske ambasade poslao Aleksandru Vučiću i Tomislavu Nikoliću.

– Jutros smo se čuli sa Šešeljem. On je rekao da jeste poslao poruku Vučiću i NIkoliću preko konzula, ali je pozvao i da se objave sve beleške tog razgovora –rekao je Krasić za portal Dnevno.rs.

Krasić je, međutim istakao da u SRS ne znaju koju je tačno poruku Šešelj poslao premijeru i predsedniku Srbije i dodao da će se sutra ipak održati Vidovdanski skup SRS na Trgu republike, sa nazivom „Povratak Šešelja”.

Zoran Krasić je u intervjuu za naš portal pre nekoliko meseci izjavio da će po povratku Šešelja najveći politički neprijatelj SRS sigurno biti SNS.