SPREMITE SE DA PLAČETE OD SMEHA! Stand up specijal Darka Mitrovića “NIČIJA BUDALA”

Posle ogromnog uspeha koji je Darko Mitrović doživeo sa prethodnim stand up nastupom u Kombank dvorani, imaćemo priliku da ga ponovo gledamo sa sasvim svežim materijalom u novom stand up-u “NIČIJA BUDALA” i to na velikoj pozornici, saopštili su organizatori.

Promo

Beogradski radio voditelj i komičar će se ovaj put pred publikom pojaviti sa sasvim novim tekstom, na kojem je radio, kako kaže, čitav svoj život.

– Kako će sve to biti upakovano u samo 75 minuta, koliko će i trajati njegov nastup, predlažemo da razgibate vilične kosti, jer vam osmeh sigurno neće silaziti sa lica – dodaje se.

Taj trenutno najpopularniji stand up komičar u Srbiji je poznat po veoma britkom, surovom, a ponekad i mračnom humoru u kojem ne štedi nikoga, a ponajmanje ljude koje voli. Od samog početka očekujte direktne udarce u glavu. Okolišanje mu nikad nije išlo od ruke.

Naravno da će se osvrnuti i na politički život, jer on bez toga jednostavno ne može. On je hronični kritičar društva, neumorni borac protiv nepravde, Snežin muž, Nemanjin otac i filozof današnjice, koji humor koristi kao ubojito oružje.

Kao specijalni gost pojaviće se radijska legenda, pilot, disk džokej i čovek koji prkosi zakonima akcije i reakcije, Zoran Modli.

Karte su u prodaji na blagajni Kombank Dvorane i svim prodajnim mestima Eventima.