SRBI UJEDINJENI USPELI: Uklonjena sramna turska Fejsbuk strana (FOTO)

Nakon što je nepoznata osoba na Fejsbuku napravila stranicu na kojoj je veličala smrt i izvgravala ruglu tragično preminulog navijača Crvene Zvezde Marka Ivkovića stranica je uklonjena!

Monstruozna fotografija uspela je da ujedini Srbiju! Administratori Fejsbuka su juče primili ogroman broj pritužbi na stranicu „Turčin ga napravio – Turčin ga ubio” koja je veličala smrt Marka Ivkovića.

Sankcionisana Fejsbuk strana pogrdnog sadržaja, Foto: Printscreen

– Primili smo vašu prijavu protiv strane „Turčin ga napravio – Turčin ga ubio”. Izvinjavamo se na uznemiravanju Stranica je uklonjena i autorima je prosleđeno zbog čega je to urađeno, ali ne i ko je izvršio prijavu. Hvala na javljanju – stoji u objašnjenju koje je Fejsbuk poslao onima koji su prijavili pogrdnu stranicu.

Printscreen skandalozne Fejsbuk strane

Inače, nakon što su juče društvene mreže, a naročito Tviter, preplavile strašne fotografije jezivih fotomontaža na račun nesrećnog Marka, bila je napravljena i monstruozna grupa na Fejsbuku na kojoj su se nalazile slike umrlog Marka, kao i fotografije srpske zastave koju nepoznate osobe gaze nogama.loading...