Srpsku državljanku pretukao Arapin u Dubajiu

Srpkinja S.B. pred sudom ove zemlje rekla je da je prošle godine kidnapovao i pretukao carinski inspektor iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Devojka koja u Dubajiu radi u jednoj računarskoj kompaniji u traumi je nakon izlaska sa Arapinom koji je na nju nasrnuo i fizički je povredio u svojim kolimka, ne dozvoljavajući joj da napusti vozilo.

– Kanzas me je išamarao, udarao po glavi, šutirao po telu i iščupao mi nekoliko pramenova kose! Nije mi dozvolio da izađem iz njegovih kola pa sam morala da iskočim. Bio je toliko besan i nasilan da sam mislila da neću izvući živu glavu! – rekla je pred sudom u Dubaiju Srpkinja S. B. (28), a prenosi „Kurir”. 

Srpska državljanja preživela je filmsku dramu pošto je pristala da sa carinikom Kanzasom izađe na večeru.

– Kanzas me je 23. avgusta 2013. godine pozvao telefonom na večeru. Na njegov predlog parkirala sam svoj automobil i prešla u njegov. Večerali smo u hotelu „Siti festival”, a Kanzas je sve vreme pio alkohol – ispričala je S. B. na suđenju koje je u ponedeljak počelo u Dubaiju.

Kad su oko 23 sata napustili restoran, S. B. je zamolila svog prijatelja da je odveze do njenih kola, ali je on krenuo u suprotni kraj grada.
– Rekla sam mu da idemo pogrešnim putem, ali nije reagovao. Onda sam ga zamolila da zaustavi kola da izađem, ali nije hteo, već je ubrzao! Tada sam otvorila vrata od kola u pokretu, međutim, uspeo je da me spreči da iskočim – prepričala je dramu Srpkinja.

Prema njenim rečima, Kanzas se tada razgoropadio i počeo da je udara.
– Opalio mi je nekoliko šamara i udarao me po glavi i telu. Borila sam se s njim i nekako uspela da po drugi put otvorim vrata i da izbacim noge. Tada me je uhvatio za kosu i vratio unutra. Toliko me je jako počupao da mi je otpalo nekoliko pramenova kose – rekla je uznemirena S. B. Ona je uspela da se spase od pijanog nasilnika kad su došli do raskrsnice u kojoj je automobil morao da uspori.

Nasilnik tvrdi da je sve bilo slučajno

Kanzas S. je na saslušanju u policiji izjavio da je sprečavao S. B. da napusti kola u pokretu kako se ne bi povredila.
– Priznao je da nije dozvolio ženi da izađe iz kola i rekao je da joj je slučajno povredio usnu dok je pokušavao da uzme svoj mobilni telefon od nje – prenose mediji iz Dubaija.