ŠTA JEDU NAJBOLJI SVETSKI KOŠARKAŠI? Ukusno, zdravo i jednostavno – dobro (FOTO)

Uz Poli su odrasle mnoge generacije. Izvanredan kvalitet govori o tome da je i posle 44 godine Poli i dalje sa nama, nastavlja punom snagom. Zato nam sada sa ponosom predstavlja najbolju pileću šunku Poli Hammy.

Promo

U kampanji za novi proizvod legendarne robne marke Poli iz Perutnine Ptuj učestvuju poznata lica iz sveta zabave i sporta – košarkaš Luka Dončić kao i glumci Tadej Toš i Enis Bešlagić.

Poli sa novim proizvodom Poli Hammy ulazi u novu kategoriju šunki i šunkarica, a na prodajnim policama ga možete pronaći već od meseca novembra.

Poli hammy je razvijen kroz pažljivo osluškivanje potreba i očekivanja potrošača

Promo

Pre lansiranja, Perutnina Ptuj je u saradnji sa istraživačima tržišta u Sloveniji, Srbiji, Hrvatskoj i Bosni direktno od potrošača dobila informacije potrebne za razvoj proizvoda u novoj kategoriji – koncept, karakteristike proizvoda pa čak i ime.

Više od 2000 ispitanika u istraživanju agencije Valicon izjasnilo vrlo pozitivno o brendu Poli koga jasno povezuju sa stalnom evolucijom i čestim inovacijama tako da lansiranje Poli pileće šunke pod nazivom Poli Hammy za njih nije bilo preveliko iznenađenje i prihvaćeno je jako dobro.

Samo za velike… POLI HAMMY. Nova pileća šunka

Promo

Svi mi želimo laku I ukusnu hranu, nešto što možemo da pripremimo brzo, na različite načine u različitim jelima i sa puno dodataka. Odlično rešenje za sve navedeno je nova pileća šunka Poli hammy.

90% čistog pilećeg mesa

Poli Hammy je pažljivo pripremljen od najkvalitetnijeg pilećeg mesa. Sočan je i mekan, prirodne boje, strukture šunke i prijatnog ukusa. Možete ga nabaviti u različitim formama, uključujući već isečenog i spremnog za sendvič.loading...