Šta to zajedničko imaju ples i Vitamin C? (FOTO)

Šta je to što nas pokreće, motiviše da preduzmemo neki korak, da se odlučimo na neku akciju ili jednostavno - šta je to što daje energiju? I ples, i Vitamin C Direkt...

Kompanija “Pharmanova” sklopila je saradnju sa Plesnim savezom Srbije, povodom promovisanja zdravog načina života i pravih vrednosti.

Upravo to je ono što spaja njihov najnoviji proizvod Vitamin C+ Direkt sa plesom: elnergija koja nas pokreće, štiti i jača naše telo.

O plesu, njegovom značaju za duh i telo, govorili su Nenad Jeftić, potpredsednik Plesnog saveza Srbije, ali i voditeljski par Irina Vukotić i Aleksa Jelić, koji su vodili popularni šou program “Ples sa zvezdama”.

Tim povodom, prisutni su imali priliku i da uživaju u plesnoj tački mladog para Marije Stamenove i Munćan Mišela, koji su aktuelni plesni šampioni, a koji su pokazali napravi način koliko ples pozitivno utiče na naš život.

Nakon tačke, pričalo se o značaju plesa, njegovim dejstvima, koja su identična kao u slučaju korišćenja Vitamina C+ Direkt, tako da je “Pharmanova” na originalan i zanimljiv način predstavila nov proizvod i povezala ga sa nečim što svi volimo, a njihov brend menadžer, Nevena Nikolić je dala detaljne informacije o tome.loading...