TAČNIJE OD HOROSKOPA: Evo kako da pronađete LJUBAV SVOG ŽIVOTA i to po KRVNOJ GRUPI

Ljubav
Pixabay.com

Da je na osnovu analize krvne grupe moguće napraviti dosta pouzdan psihološki profil osobe, odavno je poznato u zemljama Istoka. Japanci čak u svakodnevnom životu primenjuju metodu analize krvnih grupa - ketsuekigata. Većina ljudi tamo je koristi kada bira prijatelje, partnere i životne saputnike.

 

0 KRVNA GRUPA
 

Žena nulte krvne grupe od svog muškarca očekuje sreću, zadovoljstvo i nežnost. Ona oseća jaku želju za udajom, koja proističe iz potrebe da se potvrdi kroz brak i porodicu. Kao supruge, vladaju iz pozadine i često učestvuju u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke, prema deci se postavljaju drugarski, a lične ambicije ostvaruju preko supruga i dece.

Muškarci nulte krvne grupe su veoma zainteresovani za žene, aktivni su u tom pogledu i zato ih žene vrlo brzo primećuju. Nezgodna strana ovih muškaraca je to što mogu da budu nepouzdani, jer im neke stvari brzo dosade. U braku su privrženi porodici, ali u okviru nje opet do izražaja može da dođe njihova jogunasta priroda, koja se protivi prepuštanju monotoniji svakodnevice. 

A KRVNA GRUPA

I žene i muškarci krvne grupe A su demokratični u vezama, poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osetljive prirode, otkriće svoja osećanja tek kada su potpuno sigurni da neće biti povređeni.

Žena krvne grupe A je dobra majka, koja podržava svoju decu, ali i mnogo zahteva od njih.

Muškarci krvne grupe A često «na prvu loptu» nisu toliko interesantni ženskom polu, njihove vrednosti žene otkrivaju tek u dužim vezama. Međutim, najveći kvalitet ovih muškaraca je što su potpuno posvećeni prodici. Kada je zasnuju, u nju prenose težište svog života. Oni podržavaju i vole da ističu kvalitete i sposobnosti svoje žene.

B KRVNA GRUPA
 

Žene krvne grupe B u ljubavi očekuju stalnu pažnju svog izabranika. U partnerskim odnosima deluju pomalo zahtevno i nedodirljivo, pa se stoga teže odlučuju za brak. Inače su vrlo posvećene porodici.

Muškarci krvne grupe B žene poštuju na specifičan način. Onoj  koju odaberu, doneće sve pred noge, kao kraljici. Međutim, zamaskirana priroda muškarca krvne grupe B dolazi do izražaja u emotivnom odnosu. Skloni su melanholiji kada nemaju adekvatnog partnera, lakše im je da maštaju nego da se uhvate u koštac sa sopstvenom prirodom. 

 

Foto: LianaAn / Foter / CC BY-SA
 

AB KRVNA GRUPA

Žene krvne grupe AB obožavaju muškarce avanturističkog duha. Međutim, uživaju u ljubavi samo dok im oni dozvole da ostanu mistične. Kao majke su prilagodljive deci, blage su i nisu zahtevne. Uspešno nalaze meru koliko mogu da budu drugari svojim potomcima.

Kada je o muškarcima reč, specijalitet krvne grupe AB je udvaranje. Veliki su zavodnici, ali se udvaraju suptilno, kroz otvorenost, predanost ženama. Koliko će ovaj muškarac da pomiri dve strane svoje prirode, uglavnom zavisi od partnera. Recimo, ako je njegova izabranica krvne grupe B, on će se ponašati kao tipičan pripadnik grupe A, i obrnuto.

Najlepše ljubavne kombinacije krvnih grupa 

 

Žena A + Muškarac O = vulkan strasti: Najstrastveniju vezu žena krvne grupe A može da ostvari sa muškarcem krvne grupe 0. Ovo je odlična biološka kombinacija, jer se iz ovog braka rađa mnogo dece. Međutim, žena bi trebalo da razmisli o nestalnoj prirodi svog partnera i da se potrudi da mu bude stalna inspiracija, jer on čezne za izazovima.

Žena 0 + Muškarac AB = uvek zaljubljeni: Brakovi muškaraca AB i žena 0 su među najlepšim brakovima koji su mogli da se vide među ispitanicima prilikom istraživanja. To su uglavnom romantični brakovi, odnosno kvalitetne veze sa stalnom dozom zaljubljenosti.

Žena A + Muškarac B = davanje i primanje: Pažnju muškarca krvne grupe B će uvek prvo da privuče žena krvne grupe A. Ovo je, možda, najbolja kombinacija za brak. Njihove potpuno različite prirode se odlično dopunjuju – pošto je A neko ko neguje, a B ima potrebu da bude negovan.