Organizatori venčanja ove sezone predstavljaju romantične detalje i lajt-motive u pastelnim tonovima kao posebni "MUST HAVE" svake svadbe, čemu se pridružuje profesionalni bend za svadbe kao izbor muzike i posluženje za svačiji ukus. Posebnu stavku, ipak, predstavljaju unikatne torte, koje će doneti i lični pečat svakoj proslavi.

 

U skladu sa tim, savet za sve buduće mladence je: uključite maštu i kreativnost i posebno pazite na izbor muzike!

 

Romantične i originalne svadbene dekoracije

Ove sezone, svadbe će poprimiti veseo i romantičan duh izborom dekoracije. Možda će zvučati iznenađujuće, ali ono što ovoga puta pada u drugi plan jeste odabir prostora – sale, restorana, bašte ili dvorišta, jer će parola biti da se zaista svaki od njih može srediti originalno osmišljenim ukrasima.

Najpre, tu su veliki baloni – okrugli ili u obliku srca, providni sa konfetama unutra ili u pastelno ružičastoj nijansi, sa inicijalima mladenaca ili pak u metalik tonovima. Možete, dakle, birati po svom ukusu, ali ukoliko se zadržite na najviše dva tipa balona.

Njih prate dekoracije na stolovima u istim bojama, a kreću se od cvetnih aranžmana u minijaturnim veličinama do velikih sveća (između tanjira i na sred stola).

Pom-pom lopte će svemu, takođe, dati posebnu draž, dok se za najmlađe preporučuje da štampate bojanke i obezbedite im drvene bojice. Motivi u njima mogu biti takođe u svadbenom ruhu – prstenje, mladenci, vaši inicijali… a isto je i lepa uspomena.

 

Profesionalni bend za svadbe

Kao što rekosmo, izbor muzike je važan, a preporuka je da to bude muzika uživo i pažljivo biran bend za svadbe. U pitanju moraju biti muzičari koji imaju veliko iskustvo i širok repertoar. Takođe, bend za svadbe ujedno mora imati i zabavljački karakter, tako da od čitave proslave napravi događaj za pamćenje i sve goste pokrene na igru.

Iako možda zvuči jednostavno, baš takav bend za svadbe nije sasvim lako pronaći. Pored preporuka koje će vam sigurno biti važne u ovom periodu, a dolaze od ljudi koje poznajete, mi vam predlažemo da malo pretražite i internet – možda nađete sasvim drugačiji i neuporedivo bolji bend za svadbe od onih za koje ste već čuli.

Istovremeno, skrećemo vam pažnju da dobro pazite da ne unajmljujete bend za svadbe koji niste ranije imali prilike da čujete uživo ili makar pogledate njihov nastup na internetu, a idealno bi bilo i jedno i drugo – bend za svadbe je najbolje odabrati kada pogledate kako se snalazi upravo u ovoj ulozi.

Ketering posluženje i unikatne svadbene torte

Posluženje i ove sezone odlikuje švedski sto sa malim i velikim zalogajima za svačiji ukus, te ne morate previše vremena potrošiti na ovu stavku – biće dovoljno da potražite odgovarajuću ketering agenciju i obezbedite što više raznovrsnih jela.

Kada su, pak, torte u pitanju, one su ove sezone dekorisane svim onim predmetima ili oblicima koji karakterišu ličnosti mladenaca ili njih kao par. Primera radi, ako ste ljubitelji putovanja, torta bi trebalo da vas prikaže u avionu ili sa koferima, ako volite isti sport, onda motivi na torti treba da budu u tom duhu i slično – birajte, dakle, onaj izgled koji će dati lični pečat čitavoj proslavi.