UPUTSTVO PRAVOG BEOGRAĐANINA: Ako ispratiš ove korake, smuvaćeš svaku devojku koju poželiš!

Pravi Beograđanin
Dnevno.rs/Kolaž

"Jednom za svagda, nauči da se ponašaš kao muško i bićeš shvaćen tako."

 

Sve više momaka mi se žali kako ne mogu da “odvoje” devojku. Ne mogu to da shvatim…

Najpre, ne “odvajaš” ti ništa, ti možeš samo da daš sve od sebe da je osvojiš. Ali za to ti treba i bolji vokabular i bolji maniri i… pa, moraš da postaneš muškarac.

Batali vrećaste pantalone, široke majice, razvaljene patike… Obuci se kao čovek. Farmerke, pantalone, košulje, džemperi, cipele. Nedavno sam sreo drugara koji je krenuo na sastanak sa devojkom koja mu se sviđa i – bio je u trenerci. Već sam unapred znao da neće ništa uraditi…

Zato i pišem ovo. Kao savet starijeg brata, strica, ujaka… koga god. Da naučiš, da saznaš, ono što ti možda otac nikada nije rekao. A trebalo je.

Došlo je vreme da odrasteš i da shvatiš šta su prave stvari. Provedi manje vremena za računarom, više vremena čitajući. Tako ćeš poboljšati svoj rečnik, nešto ćeš naučiti, a dobijaš temu o kojoj mnoge devojke vole da pričaju.

Počni da slušaš kvalitetnu muziku – niko ti ne brani da se veseliš uz Lukasa, ali moraš barem poznavati i poštovati ono što su ti u nasleđe ostavili Princ, Lu Rid, Sinatra… Čak i da devojka koju želiš ne sluša takvu muziku drugačije će te posmatrati ako vidi da poznaješ pesme “starih majstora”, to je sad već pitanje gospodstva.

Nikada nemoj izaći sa njom u toku dana, ako je nisi prethodno bar poljubio. Danju se viđaju prijatelji, drug i drugarica koji idu u bioskop ili šetnju. Veče je već druga priča, noću ste to vas dvoje koji idete na piće. Mrak i atmosfera koju on stvara mogu da učine čuda.

 

Ako sa njom želiš da pričaš samo zato što bi je smuvao – odustani. To neće biti ni dobra veza ni dobro prijateljstvo. Žene vole da razgovaraju, da uživaju u priči sa tobom, a ne da iz svake tvoje reči čitaju samo “signale ka krevetu”.

Nemoj uvek biti slobodan. Muškarac koji ima posla i obaveza je uvek atraktivniji. Postaraj se za to da ti treba vremena da odgovoriš na njene poruke. Obavi šta imaš. Ako nemaš život bar se pretvaraj da imaš, shvatiće da joj odgovaraš iako imaš posla.

Počni da se baviš hobijima. Atraktivniji su muškarci koji imaju hobije. To je vrlo logično, malo kojoj ćeš biti zabavan ako na pitanje “čime se baviš u slobodno vreme” kažeš kako “blejiš sa ortacima i cirkaš vopsić”. Počni da se baviš sportom, piši, stvaraj, uči… daj joj do znanja da voliš da radiš na sebi.

Povedi računa o sebi, batali brzu hranu i energetska pića. Niko ti ne brani da s vremena na vreme pojedeš pljeskavicu, ali dame će skoro uvek radije odabrati muškarca koji se oseća dobro u ribljem restoranu i onog koji ume da naruči savršeno vino.

Daj joj do znanja da te privlači. Dodirni joj rame, reci joj da je lepa. Oslobodi se i budi muško. Ne stidi se. Dobro, možda te odbije, ali znaćeš na čemu si – a možda ona baš čeka da joj napokon priđeš i kažeš šta ima.

I, ono što je najbitnije, prihvati činjenicu da je možda jednostavno ne privlačiš. Nastavi dalje i ne jadikuj.