Vaše osobine se toliko ogledaju u kauču kojim ste opremili dnevnu sobu da se on komotno može smatrati nekom vrstom kristalne kugle! :)

 

Maltene nema kuće koja u centru delu dnevne sobe nema kauč ili ugaonu garnituru koji su omiljeni deo svih ukućana. Međutim, malo ko zna da sofa savršeno opisuje našu ličnost. Pronađite tip vašeg kauča i otkrijte nešto novo o sebi.

ONESVEŠĆIVAČ

 

Vi baš volite dramu! Nećemo reći da ste kraljica drame, jer bi to (možda) bilo preterano, ali svakako volite uzbuđenje i svakodnevica vam prilično brzo dosadi. Težite savršenstvu i neretko se izvalite na ovu sofu zamišljajući da ste Kleopatra ili barem neka holivudska zvezda.

UGAONA GARNITURA

 

Prezauzeti ste – što na poslu, što kod kuće. Kad nekako i imate minut za relaksaciju, potreban vam je prostor. Ne želite nikoga da pipnete! Za to su vam potrebne velike garniture. Vi ste osoba koja uživa u kupkama i dugim šetnjama, u ono malo slobodnog vremena koje imate.

LJUBAVNO GNEZDO

 

Obožacate da se mazite i udobnost je vaše drugo ime. Ništa ne može da vas usreći kao trenutak u kojem se uz neki dobar film ušuškate kraj voljene osobe. Bitno vam je da ste okruženi ljudima ili da se barem sa kućnim ljubimcem sklupčate u trenucima odmora.

KAUČ NA KOJI NIKO NIKADA SEO NIJE

 

Vi ste perfekcionista do srži i kod vas sve mora da bude na svom mestu. Ugledate se na dnevne sobe svojih baka i deja. Sve je tu – svaki jastuk mora da bude na svom mestu, ramovi za slike su savršeno ispravljeni, izludi vas i jedna bezvezna greška u kcuanju! Zar ne? 🙂

STARINSKO

 

Oko vrata su vam biseri, ako pušite – pušite na muštiklu, volite da slušate džez i da gledate crno-bele filmove. Zapravo, kad se pogledate u ogledalo vi vidite odraz Odri Hepbern ili Grejs Keli. Logično je da se u vašoj dnevnoj sobi nalazi jedan starinski, stilski kauč.

MODERNIZAM

 

Metalne nogare? Neudobni jastuci? Jasno govore da je vama od udobnosti mnogo bitnija prezentacija. Uvek ste savršeno obučeni, savršeno se ponašate, važno je da svi vide kako ste moćni i šta sve možete.

KAUČ NA RASKLAPANJE

 

Imate veliku familiju i stalno imate neke goste. Ovakav kauč niste kupili zbog njegove lepote, već da biste mogli da prilegnete kad vam u posetu dođu stric i strina iz Lajkovca. U plakaru uvek imate spreman rezervni set posteljine koji se u sekundi nabaci na krevet. Gosti vole da vas posećuju, jer ste prijatni i domaćinski nastrojeni.