VIDEO 18+: Ovako se Mića Jovanović konsultovao za svoj ‘doktorat’

Rektor u ostavci Mića Jovanović još jednom je uhvaćen u laži. Ekipa televizije 'Hepi' okačila je na Jutjub snimak na kojem se vidi kako dr Jovanović 'radi' na svom doktoratu sa engleskim profesorom Stivenom Vudom.

Mića Jovanović, koji je dao ostavku na mesto rektora Univerziteta „Megatrend” sinoć je učestvovao u emisiji Dragana J. Vučićevića „Teška reč”. Govorio je o svom doktoratu, i o ostavci koju je dao, a između ostalog rekao je da je poneo video snimak na kojem se konsultuje sa uglednim engleskim profesorom Stivenom Vudom.

Međutim, Jovanović nije želeo da snimak bude pušten u sinoćnoj emisiji.

– Profesor se ponaša malo lascivno, pa nije za televiziju. Dogovorili smo se da ne prikazujemo snimak zbog toga – pravdao se sinoć Jovanović zašto ne sme da ga emituje.

Naime, radi se o kućnom video-snimku, u kojem učestvuju Mića Jovanović i profesor Vud, za kojeg je Jovanović doskora tvrdio da mu je bio mentor na doktorskim studijama na čuvenoj London School of Economics.

Snimak koji vam prenosimo sadrži lascivne poruke, ružne reči i neverovatno je kako akademski svet govori ovim „jezikom”.

 

 loading...