Dok je davao izjave u porti manastira Gračanica, novinari albanskih medija uputili su Vučiću provokativna pitanja poput onih kada će se Srbija izviniti za dešavanja na Kosovu i kada će priznati nezavisnost Kosova.

Premijer je istakao da je veoma zadovoljan posetom Kosovu i da je svuda bio lepo dočekan, a Albancima koji su pokušavali da provociraju poručio je da šalje poruku mira a ne sukoba.


– Neki su mi upućivali pogrdne reči, šutirali automobil misleći valjda da je noga jača od kola, nadam se samo da ih noga nije zabolela – kazao je Vučić dodavši da je “ponosan na ponašanje srpskog naroda i na njegovu civilizovanost”.
Dok je davao izjave u porti manastira Gracanica, novinari albanskih medija uputili su Vučiću provokativna pitanja poput onih kada će se Srbija izviniti za dešavanja na Kosovu i kada će priznati nezavisnost Kosova.
Na pitanje o priznavanju nezavisnosti Kosova, predsednik Vlade Srbije je odgovorio pitanjem albanskom novinaru “da li je to njegov veliki san”, nakon čega je dodao da ne želi da odgovara na “neozbiljna” pitanja.loading...