ZAGLEDAJTE SE U LEVU RUKU: Dužina OVA DVA PRSTA govori o tome KAKVA STE OSOBA! (FOTO)

dlan
pixabay.com

Postoje tri različita tipa osoba, a koji ste tip otkrićete kada uporedite dužinu kažiprsta i domalog prsta na vašoj levoj ruci.

 

Ako dosad niste, sada je prilika da obratite pažnju na dužinu svojih prstiju. Možda niste znali, ali dužina prstiju može da otkrije mnogo toga o vama.

Postoje tri različita tipa osoba, zavisno od dužine prstiju, a u nastavku otkrijte koje to osobine obeležavaju koji tip osobe.

A – šarmantne osobe

Ljudi koji imaju domali prst duži od kažiprsta često su vrlo lepe osobe. Zrače šarmom i mnogi ih smatraju neodoljivima. Odlučni su i preduzimljivi, a njihove profesije su uglavnom vojnik, inženjer, matematičar. Takođe, takve osobe imaju dobre predispozicije za bavljenje sportom. Spretni su u rešavanju ukrštenica i igranju šaha, a naučnici su otkrili da osobe koje imaju duži domali prst od kažiprsta zarađuju i više novca.

B – samopouzdane osobe

Osobe s kraćim domalim prstom od kažiprsta pune su samopouzdanja, a znaju biti i arogantne. Uživaju u samoći i ne vole kada ih neko uznemirava u slobodno vreme. Nisu tip osobe koja će napraviti prvi korak kada je u pitanju odnos, ali uvek prihvataju i cene pažnju koju dobiju od drugih.

C – miroljubive osobe

Osobe kojima je dužina domalog prsta i kažiprsta ista su miroljubive, a osjećaju se neugodno kada se nađu u sukobu. Dobro su organizovani i pokušavaju biti u dobrim odnosima sa svima. U vezama su verni, puni nežnosti i brige za svog partnera.loading...