Zbog nje bi svaki muškarac napravio “požar”: Radi kao vatrogasac, a svojim seksipilom zaludela je svet (FOTO)

norvezanka
instagram.com/narten86

U uniformi i ispod maske, retko ko bi pomislio da je reč o ženi. I to, toliko jakoj da sama može podići vatrogasno vozilo. Spašava živote ljudima, a u slobodno vreme vežba i svojom pojavom privlači pažnju mnogih muškaraca.

 

Norvežanka Gan Narten ima više od 50.000 pratilaca Instagramu koji, iz dana u dan, prate kako, kao vatrogasac, spašava ljudske živote. Ova zgodna plavuša je, takođe, i lični trener, a jaka je dovoljno da sama može podići vatrogasno vozilo.

Success is not the ? to happiness. Happiness is the key to success ❤ if you love what you do you gonna succeed ?? #femalefirefighter #firefighterfamily #bestjobintheworld #mydreamjob #feelinglucky

A photo posted by Gunn Narten (@narten86) on

Odlučila sam da postanem vatrogasac kada sam imala 19 godina. Oduvek sam volela aktivnost i timski rad. Kada sam saznala da to sve mogu kombinovati sa fizičkim poslom, a da pritom pomažem ljudima, izbor je bio jednostavan. Nikada se nisam pokajala, obožavam svoj posao – rekla je Narten.

Većina ljudi misli da je inspirativno to što radi, a mnogi se zbune kada shvate da zaista radi kao vatrogasac.

– Za mene je to normalno. Prijatelji mi kažu da imam muški humor i mislim da sam više na svoju ruku nego ostale devojke. Ali, kada nisam na poslu i dalje volim da se oblačim lepo i ženstveno –  kaža ova prelepa Norvežanka.

Pre četiri godine postala je i lični trener. Pliva, trči, igra fudbal sa muškarcima i radi treninge snage.

Želela sam da naučim više o telu i kako trening utiče na njega. Moram da budem snažna zbog svoje profesije i želim da budem u korak sa svojim kolegama. Kao vatrogasac radim smene od 24 ili 48 sati i imam dosta slobodnog vremena tako da volim da se posvetim vežbanju i da budem aktivna – rekla je atraktivna Norvežanka.

Back and butt➰? #aimnsportswear #getinspired_no #happyactive #weighttraining

A video posted by Gunn Narten (@narten86) on