Zbog ovih stvari muškarci vas smatraju odbojnom i čudnom

žena
pixabay.com

"Odbojna i čudna" baš i nije najveći kompliment koji možeš dobiti od muškarca, ali činjenica je da neki upravo tako gledaju na određeni tip žena. Ovo su stvari koje te u njihovim očima mogu učiniti baš takvom.

 

Teraš ga na seks

Zvuči čudno, ali postoje žene koje misle da će seksom osvojiti srce muškarca koji im se sviđa pa ga guraju u krevet i teraju na seks. Retko će koji muškarac to odbiti, ali definitivno će ženu koja je to učinila oceniti odbojnom i čudnom.

Prebrzo se zaljubljuješ

Ako si nakon nekoliko sastanaka zaljubljena i potajno planiraš kakvu ćeš venčanicu imati na svadbi, velike su šanse da će dečko pobeći jer će osetiti da se prebrzo zaljubljuješ.

Ne odustaješ

Kad muškarac kaže da nije zainteresiran, najverovatnije nije zainteresovan. Žene koje odbijaju da shvate jasnu poruku ili lažu da je muškarac zainteresovan ili se boje osećaja da su odbijene.

Posesivna si

Misliš da zbog jedne noći koju ste proveli zajedno imaš pravo da ga tretiraš kao da ti je već godinama dečko. Čak i ako je bio zainteresiran, uz ovakvo će ponašanje jako brzo izgubiti interes.