Zemlja u kojoj se skrivaju lepotice: Dame iz Kolumbije godinama među najlepšim ženama na svetu (FOTO)

misice
dnevno/kolaž

Andrea Tovar je bila druga pratilja na ovogodišnjem Mis Univerzumu. Njen plasman ne treba učiniti manje važnim, jer ako posmatramo rezultate koje su beležile devojke iz Kolumbije u poslednje tri godine – finale im je pripadalo u potpunosti!

Francuskinja Iris Mitener (24) izabrana je za mis Univerzum na takmičenju lepotica u Manili, pobedivši favoritkinje mis Haitija i mis Kolumbije.

This moment ... thank you @piawurtzbach ❤️ You are an amazing woman ... thank you for everything ❤️

A photo posted by Iris Mittenaere |Miss Universe (@irismittenaeremf) on

Takmičenje koje je nedavno održano predstavlja veliko iznenađenje, jer je prvi put za 27 godina titulu mis Univerzuma ponela takmičarka iz neke evropske zemlje. Zanimljivo je da je Iris bila jedina Evropljanka koja se plasirala u finale takmičenja, u kojem već godinama dominiraju lepotice iz latinoameričkih zemalja.

Između ostalog, devojke koje dolaze iz Kolumbije već tri godine imaju sjajne rezultate na popularnom takmičenju. Naime, 2014. godine Kolumbijka Paulina Vega proglašena je za mis Univerzuma. 

Love to all my fans!!!!!!!!!!!!!!!! Im so excited!!!! Amor para todos mis seguidores!! Estoy muy emocionada!!

A photo posted by Paulina Vega Dieppa (@paulinavegadiep) on

Naredne godine, malo je falilo da Kolumbija odbrani titulu, a u finalu, koje je donekle bilo i skandalozno, devojka iz ove zemlje, lepotica Arijanda Gutijerez, bila je na momenat misica, a zatim je postala “prva pratilja”. Ipak, da je lepa – nema sumnje.

Bendita girl!?? @aguabenditasw @latinwe

A photo posted by Ariadna Gutierrez (@gutierrezary) on

Što se tiče pomenutog skandala, podsetimo, u finalu Mis Univerzuma koje se održalo tada u Las Vegasu, voditelj Stiv Harvi je greškom pročitao da je pobednica lepotica iz Kolumbije Arijanda Gutijerez, a zapravo je bila Pia Alonzo Vurcbah, devojka sa Filipina

Pogledajte kako je izgledala ova, zaista, neprijatna i svakako čudna situacija:

Međutim, za mnoge je pobednica ostala Kolumbijka. 

A, kada govorimo o poslednjem takmičenju. Pažnju javnosti je skrenula, ponovo, jedna dama iz Kolumbije. Čudno? Nimalo.

Prelepa je  – Andrea Tovar.

The last day ❤️??? #missuniverse @missuniverse #misscolombia

A photo posted by Andrea Tovar (@andreatov) on

Andrea je bila druga pratilja na ovogodišnjem Mis Univerzumu. Njen plasman ne treba učiniti manje važnim, jer ako posmatramo rezultate koje su beležile devojke iz Kolumbije u poslednje tri godine – finale im je pripadalo u potpunosti (Mis, prva pratilja i druga pratilja).

 

Nema sumnje da su najlepše.