Muškarci o mnogo čemu pričaju sa svojim društvom, ali ono jedno, najvažnije pitanje, retko kad izgovore. Zato smo rešili da vam odgovorimo na neizgovoreno pitanje koje vas toliko muči - da li je ona vaša prava ljubav!

 

Često se desi da ono što zapravo počne kao “veza na jednu noć” ili “prijateljstvo sa povlasticama” postane ono pravo, ono čarobno – najjača moguća ljubav. Ma koliko mnogi muškarci to ne želeli da priznaju, svi oni traže Onu Pravu. Dok je potraga u toku neće biti u celibatu, ali često nisu ni svesni da je ona sa kojom su “usput” zapravo ljubav njihovog života.

Dakle, dragi muškarci, ovo su pokazatelji da je vaše “prijateljstvo sa povlasticama” prešlo put od šlica do srca i da je ono zapravo velika ljubav kojoj bi trebalo više da se posvetite.

Onaj najgori pokazatelj jeste da (da prostite) slobodno puštate gasove u njenoj okolini. Okej, da, niko to ne govori javno, ali svi to radimo, zar ne? Onog trenutka kad vam se to desi pred njom i oboje se zasmejete do suza, tad je vreme da zovete mamu i kažete joj da se ženite.

Viđate se kad vam je potrebno i nemate vremena za njene drame, naročito ne za muke njenih prijatelja. Međutim, kada ste poslednji put bili kod nje, uletela je njena drugarica u suzama pitajući se šta treba da znači najnovija fotka njene simpatije na Instagramu – vi niste otišli kući. Vi ste otvorili flašu vina i zajedno sa svojom “prijateljicom” upustili se u smirivanje tužne drugarice. E, tad kad shvatite da biste radije da rešavate nečije probleme u njenoj blizini nego da igrate WoT sami kod kuće – tad je vreme da se zapitate da li ćete za Uskrs kod njenih ili kod vaše mame.

Kad god se viđate vi ste savršeno istuširani, doterani, obrijani – tvrdite pazar. Međutim, onog trena kad joj dopustite da vam ona mašinicom skrati kosu ili pomogne oko nanošenja losiona – dobijate savršen znak da ćete se vas dvoje “mitariti” zajedno do kraja života.

Shvatili ste da nije savršena. Kad ste se upoznali ona je bila belo platno na koje ste mogli da nanesete sve svoje fantazije. Ipak, vremenom dolazite do raznih saznanja i shvatate da ona nije vaše malo savršenstvo. Nije dobar vozač, ne voli da jede luk ili vas nervira to što vam krade pomfrit iz tanjira – ali je i dalje na neki način volite, zar ne? Doooooooobro, šta ćete za svadbu, švedski sto ili…?

Saznali ste da ni vi niste savršeni. U početku ste se trudili da budete savršeni i da se na vama ne primeti nijedna mana. A onda ste počeli da je dočekujete kod kuće u staroj trenerci, neobrijani, pospani… i njoj je to OK? Počnite da razmišljate o figuricama na svadbenoj torti.

Posvađali ste se – i nastavili dalje? Ako vam je samo do seksa sa njom, svađe bi bila preterana gnjavaža. Međutim, kada se trudite da se posle svake svađe izmirite, kada vam je stalo do toga da budete u okej odnosima sa njom – bez obzira na to da li će doći do seksa pomirenja… e, tad je vreme da vidite da li ćete na svadbi koristiti papirne ili platnene salvete.

Dopuštate joj da ismeva vašu porodicu, a ni vi ne ostajete dužni? Imitira vašeg tatu i vi se smejete, a ona se kikoće dok vi komentarište njenu mamu? Shvatili ste već da to nije baš samo “prijateljstvo sa povlasticama”. Kada se ismevate porodici, vi ste deo porodice. Kakve ćemo pozivnice za svadbu?

Neko vreme ste pazili gde ćete biti viđeni sa njom ili da ne budete viđeni uopšte. Vaši ortaci su znali za nju (jer, muškarci pričaju o tome sa kim se zezaju u krevetu), ali njene drugarice vas nisu poznavale. Sad, odjednom, nemate ništa protiv da provedete veče sa njenim kolegama sa faksa? Hmm… Možda vam najbolje stoji tamnosivo odelo za venčanje!

Iako je vaš odnos počeo seksom i tvrdite da ste tu i dalje samo zbog seksa, sasvim vam je okej to što ste tri noći već proveli gledajući “Igru prestola” u krevetu i jedući hamburgere. Dobro… Nemojte da zaboravite da pozovete teta Ankicu iz Zrenjanina na svadbu!

Dešavalo se na početku vašeg druženja da se ona sva dotera, a vi se pojavite potpuno “casual” obučeni. Ili obrnuto, njoj nije do spremanja, a vi ste se uglancali. Ona dođe u seksi haljinici, vi blejite u starim farmerkama. A onda je vremenom došlo do toga da i bez dogovora ujednačujete garderobu. Ušli ste jedno drugome u podsvest. Hoćete decu da krstite odmah ili kad porastu?