10 najplaćenijih fudbalera u 2021. godini

Fudal je definitvno najpopularniji sport u Evropi. Sam činjenica da je za neke treansfere odvojeno i više od 150 Milina evra govori da se u fudbal ulaže puno. Sa druge strane, fudbal dobija puno medijskog prostora i mnogi vole da se informišu o ovom sprotu.

Promo

Baš zato je ovaj sport jedan od lepših načina da se uživa u klađenju. 

Danas smo spremili jednu veoma zanimljivu priču o najplaćenijim igračima u 2021 Godini, koju možete da pogledate i putem meridianbet app softvera. Pre svega, važno je napomenuti da je Jadranka Sojkić (glavni urednik i pisac) spremila ovaj članak, njen profil možete pogledati ovde.

Hajde da vidimo koji su to najplaćeniji igrači u ovoj godini.

Od 15 do 76 Miliona Evra – Ko je najbogatiji?

Fudbaleri zarađuju veoma veliku sumu novca na godišnjem nivou. Neki od njih zasluženo, a neki i ne. 

Poređaćemo najplaćenije fudbalere od najmanjeg ka najvećem primanju za ovu godinu.

10. Robert Lewandowski – Zaradio 15 Miliona Evra

Levandovski je jedan od veoma talentovanih igrača u Bayern Munich odredima. On je naime prošle sezone blistao na terenu i obezbedio svom timu Ligu Šampiona.

Nema sumnje da je ovaj igrač zaslužio svaki dinar koji je dobio. Jakih 15 Miliona Evra je otišlo u džep Robertu.

9. Kai Havertz – Zaradio 16 Miliona Evra

Na devetom mestu se nalazi mladi napadač Premier Lige, to je naravno Kai Havertz. On se pokazao kao zaista dobar igrač u redovima Čelzija a oni su ga nagradili sa godišnjom platom od 16 Miliona Evra.

Naime, da l ije on to zaslužio ili ne, nemamo odgovor. Ali, bitno je da se spomene da je ovaj mladi igrač uspeo da pokaže izuzetnu snalažljivost na terenu gde je asistirao u velikom broju golova koje je njegov tim postigao. Takođe, on se i sam upisao u listu strelaca više puta.

8. Raheem Sterling – Zaradio 17 Miliona Evra

Promo

Još jedan igrač iz Premier Lige dolazi pravu u našu listu najplaćenijih fudbalera u 2021. Godini. Ovog puta to je Raheem Sterling. Ovaj dvadesetogodišnji napadač Mančester Sitija je u startnoj postavi gotovo u svakoj utakmici.

Njegovi saigrači su izjavili da je on pravi dodatak timu koji razigrava i pravi šanse na kreativan način. Zato ga je ovaj klub nagradio sa velikih 17 Miliona Evra!

7. Gareth Bale – Zaradio 17 Miliona Evra

Sa uvek nameštenom firzurom, Gareth Bale je na sedmoj poziciji najplaćenijih igrača u ovom godini. On je, kao što znamo iz Real Madrida prešao u engleski Tottenham Hotspur i to na pozajmici. Samim tim što je u izuzetno dobroj formi, ovaj igrač je u mogućnosti da okrene situaciju u svoju korsit veoma brzo.

Nejgov trenutni tim (Real Madrid) je uvideo šansu da od njega izvuče maksimalnu korsit i zato ga je dao na pozajmicu u Tottenham. U to je njegova godišnja plata neverovatnih 17 Miliona Evra!

6. Kevin De Bruyne – Zaradio 18 Miliona Evra

Kada je u pitanju Manchester City, onda je definitivno poznato da je Kevin De Bruyne glasno ime ovde. Ovaj golgeter je u svojoj karijeri postigao mnogo golova, a u svom sadašnjem timu je pored golova, upisan i u listu asistenta.

Naspram toga, Kevin je veoma lepo plaćen, i to sa visokih 18 Miliona Evra.

5. Paul Pogba – Zaradio 19 Miliona Evra

Da pređemo na crvene đavole malo! Tu nas odmah čeka dobro poznati Paul Pogba. Ovaj golgeter je veoma brz i spretan igrač. Njega odlikuje stabilnost u igri kao i veoma visok procenat postignutih govola iz šansi.

Samim tim, zaslužio je svaki dinar svog kluba, a to je 19 Miliona Evra!

4. Antoine Griezmann – Zaradio 21 Milion Evra

Pravo iz francuske, dolazi nam ovaj veoma talentovan igrač – Antoine Griezmann. On je pobednik Svetskog Kupa u Fudbalu 2016te godine gde je svoju reprezentaciju doveo do pehara na divan i lep način.

Pored toga, on je veoma spretan sa loptom a njegov klub (Barselona) je spream da mu obezbedi platu od 21 Milion Evra.

3. Neymar – Zaradio 30 Miliona Evra

Sada dolazimo do samim vrha najplaćenijih igrača i tu nas čeka Neymar! Nema potrebe da pominjemo ko je i šta je postigao, već je dovoljno reći da ovaj fudbaler ima godišnju platu od 31 Milion Evra!

Neymar je pored svoje velike plate iz Barselone prešao  u Paris Saint-Germain gde su ga dodatno nagradili za to. Vrednost ugovora je bila enormna a to pokazuje i njegova godišnja zarada.

2. Cristiano Ronaldo – Zaradio 31 Milion Evra

Odmah ispred Neymara se nalazi i zvezda Real Madrida koja trenutno igra u Juventusu – Cristiano Ronaldo. Ovaj protugalac za svoj rad i rezultat naplaćuje 31 Milion Godišnje od kluba!

Juventus je pre svega uzeo Ronalda kako bi osvojio Ligu Šampiona, međutim plan im se nije ostvario. Ipak, ovaj fudbaler bez ikakvih problema postiže vrhunske golove u Seriji A.

1. Lionel Messi – Zaradio 76 Miliona Evra

Na prvom mestu se nalazi dobro poznata zvezda Barselone – Lionel Mesi! Svi znamo na šta je sve spreman ovaj fudbaler, i koliko on zapravo znači Barseloni. To naravno i jeste razlog zbog čega njegova godišnja plata iznosi NEVEROVATNIH 76 MILIONA EVRA!

Da li je ovo preplaćena cifra, i da li Mesi zapravo vredi ovoliko? Nije naše da o tome diskutujemo. Mada možemo se složiti da je ovo stvarno velika cifra!

Sve u svemu

Kada sumiramo sve što smo pročitali, možemo da zaključimo da su fudbaleri veoma bogati sportisti, možda i najbogatiji na svetu.

Bilo kako bilo, ovo je jedan pokazatelj da su klubovi voljni da svojim zvezdama daju ogroman novac kako bi se oni posvetili u potpunosti rezultatima.