Ronaldo NEMA nijednu tetovažu na telu, a JEDINI RAZLOG za to je TOLIKO STRAVA da možemo samo da skinemo kapu ovom čoveku

Ronaldo
Beta

Iako brojni sportisti ponosno pokazuju svoje tetovirano telo, to nije slučaj kod uspešnog Kristijana Ronalda (31). Naime, fudbaler je priznao da nema tetovaže jer često donira krv.

 

Tetoviranje je smatrano rizičnim zbog mogućnosti zaraze bolestima poput hepatitisa B ili C i unakrsnih infekcija. Uzrok zaraza uglavnom su loša sterilizacija, dezinfekcija i neprofesionalnost tatu majstora.

Zbog toga tetovaže utiču na podobnost davaoca krvi, a Ronaldo tvrdi da zato nikada na ovaj način neće ukrasiti svoje telo.

 

Enjoy??

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Fudbaler je često na udaru javnosti zbog arogantnog stava, ali već godinama donira ogromne iznose i pomaže deci oboleloj od teških bolesti.

Prošle godine proglašen je najhumanijim sportistom godine, a u junu 2016. u dobrotvorne svrhe donirao je600.000 evra od UEFA-ine Lige Prvaka.

Nakon pobede Portugala na Evropskom prvenstvu izdvojio je 275.000 funti za organizaciju koja pomaže deci oboleloj od raka.