A, TEK ŠTO JE POČEO DA ŽIVI SVOJE SNOVE: Luka Jović TEŽE POVREĐEN, evo koliko dugo će biti van terena!

Jović se povredio u 24. minutu susreta sa Atletikom, kada se sudario sa golmanom “jorgandžija” Janom Oblakom. Ubrzo je napustio igru i ustupio svoje mesto Karimu Benzemi.

Beta/AP

Luka Jović neće kao ni njegov Real po dobrom pamtiti duel protiv Atletiko Madrida u Nju Džersiju. Kraljevski klub je doživeo katastrofalan poraz od “Jorgandžije” (3:7), dok se mladi srpski napadač po svemu sudeći ozbiljno povredio.

Prve prognoze iz Sjedinjenih Američkih Država, gde su Madriđani na pripremema, uopšte nisu dobre. Predviđa se da je pred Jovićem između sedam i devet nedelja pauze, što znači da će propustiti čitav prvi deo nove sezone.

Naravno, te informacije još nisu zvanične, pošto srpski centarfor tek treba da bude povrgnut ozbiljnijim lekarskim pregledima. Tek kada budu znali sve detalje, zvanično će se oglasniti čelnici Real Madrida.

Jović se povredio u 24. minutu susreta sa Atletikom, kada se sudario sa golmanom “jorgandžija” Janom Oblakom. Ubrzo je napustio igru i ustupio svoje mesto Karimu Benzemi.loading...