Aćimović: U Zvezdi sam proveo najlepše trenutke u karijeri, Lalatović će uspeti kao trener

Bivši fudbaler Crvene zvezde Milenko Aćimović rekao je da nikada neće zaboraviti period proveden u klubu iz Ljutice Bogdana.

Aćimović, koji je branio boje Zvezde od 1998. do 2002. godine, trenutno vrši funkciju sportskog direktora Olimpije, koja je u sredu igrala 1:1 sa crveno-belima u prijateljskom susretu na pripremama u Turskoj.

– Puno mi je bilo srce kada smo se dogovorili da organizujemo prijateljsku utakmicu. Vreme provedeno u Crvenoj zvezdi nikada neću zaboraviti, to je najlepši period u mojoj karijeri – rekao je Aćimović.

Aćimović se susreo i sa nekadašnjim saigračem Nenadom Lalatovićem, koji je od početka ove sezone na klupi Zvezde.

– Tri sezone smo igrali zajedno. Verujem da će imati uspeha i kao trener, video sam da ima u timu dosta dobrih, mladih igrača. To je pravi put, ali treba još vremena da se sve sredi, naravno. Za obe ekipe je ova provera u Antaliji bila baš ono što im je bilo potrebno. Još su teške noge, ali se igrači nisu štedeli, svi su želeli pobedu – istakao je Aćimović.

Lalatović, takođe, nije krio zadovoljstvo što je ponovo video bivšeg saigrača.

– Prošlo je 12 godina od poslednjeg susreta, a sa njim sam se, tokom tri sezone, radovao osvajanju četiri trofeja. Bile su to jedna dupla kruna i još po jedna titula i kup. Veoma ga cenim i poštujem – naglasio je Lalatović.