Adidas predstavio novi zvanični treći dres Bajerna iz Minhena

Adidas i Bajern iz Minhena predstavili su novi zvanični, treći dres za sezonu 2014/2015, dres koji istovremeno slavi uspeh postignut u UEFA Ligi šampiona i jedinstveni timski duh.

Rekord Bajerna iz Minhena u najvažnijem klupskom takmičenju na svetu govori dovoljno za sebe, a njegov jedinstven timski duh oduvek je bio odlučujući faktor u odgovaranju na izazove igre najboljeg evropskog fudbala.

Ove godine potrudiće se da dodaju još zlatnih trenutaka u svojoj već slavnoj istoriji i to će raditi u najnovijoj trećoj seriji dresova koje je dizajnirao adidas, u moćnoj kombinaciji crne i crvene boje koja će se zasijati na igračima Bajerna na terenima Evrope, a i šire.

Najvećim delom crni dres ima na prednjoj strani tkanine jednu vertikalnu crvenu prugu koji ide oko klupskog grba i uključuje četiri zlatne zvezdice – izvezene posle rekordnog 20. osvajanja šampionata Nemačke 2008. godine. Do danas je klub osvojio nemačko prventsvo 24 puta.

Crvena pruga je dalje prisutna na čarapama i donjem delu dresa, koji je crne boje i koji ima tri dodatne tradicionalne gvozdeno-sive vertikalne pruge.

Legendarne tri adidas pruge nalaze se na rukavima majice i imaju gvozdeno-sivu boju. Po prvi put će biti dostupna i odgovarajuća golmanska kolekcija. Golmanski dres je crveni sa jednom vertikalnom crnom prugom, kao potpuno identičan sa nijansama na dresovima igrača.

DOSTUPNOST

Od danas u prodaji!

Treći dres Bajerna iz Minhena biće lansiran sutra tokom zvaničnog predstavljanja kluba u Alianz Areni. Od danas je dostupan u prodaji u određenim adidas prodavnicama, kod ovlašćenih distributera, putem online prodavnice Bajerna iz Minhena (www.fcbayern.de/shop) i na sajtu www.adidas.com/football. Priključite se na mrežama adidas fudbalskoj konverzaciji: www.facebook.com/adidasfootball ili na Tviteru: @adidasfootball.