Adidas vam pruža jedinstvenu priliku da upoznate Novaka Đokovića! Saznajte kako

Samo nekoliko dana i četvrti, poslednji Gren slem turnir u ovoj sezoni će ponovo ugostiti svetsku tenisku elitu.

Iza scene teniseri su zauzeti poslednjim pripremama pred takmičenje. Adidas #smashthesilence kampanja vidi ovog puta Novaka Đokovića kako uskače u direktorsku stolicu, iako je to nešto što ga ne karakteriše pred kamerama.

Pre nego što zakorači ka svom sledećem cilju, osvajanju osmog Gren slem titule „ruku pod ruku” u njegovim Barrricade teniskim patikama Novak je odvojio malo vremena da ohrabri svoje fanove kako bi mu pomogli da razbije tišinu.

Fanovi treba da podele svoju sliku ili video na Twitter-u ili Instagram-u koristeći haštag #smashthesilence i tako dobiju šansu da se pojave zajedno sa njim. Krajnji ishod je iznenađenje „a la Novak”!

– Svaki Gren slem ima svoju jedinstvenu atmosferu, koja ga čini posebnim. Ono na šta uvek mogu da računam jesu neverovatni navijači tenisa i vajb koji oni stvaraju na turniru i van njega. Iza mene je bilo dugih 18 meseci pre nego što sam u julu osvojio svoju sedmu Gren Slem titulu, ali fanovi su uvek stajali uz mene i verovali u mene. Podrška koju dobijam od navijača daje mi snagu da idem izvan i iznad onoga što sam istrenirao. Njihova podrška mi pomaže da se osećam jačim u kritičnim trenucima. Zato se radujem što mogu da im pokažem svoju zahvalnost kroz specijalne snimke tokom US Open-a. Samo stavljajte haštag #smashthesilence kako bih mogao videti vaše objave – izjavio je Novak Đoković.

Kako bi ste imali priliku da se pojavite pored njega tvitujte sa haštagom #smashthesilence tokom dve nedelje takmičenja i pratite @adidastennis na Twitter-u.