AKCIJA ‘TOJKA ZA POMOĆ’ uspešno završena: Crvena zvezda obezbedila donaciju od 411.000 dinara!

Odigravanjem poslednje ovosezonske utakmice u TOP 16 fazi Evrolige završena je društveno-odgovorna akcija pod nazivom "TROJKA ZA POMOĆ", koju su zajednički realizovali Crvena zvezda Telekom i IDEA.

 

Ovaj projekat je bio koncipiran tako da je svaki pogođen šut Zvezdinih košarkaša na domaćem terenu u Top 16 fazi Evrolige bio vrednovan sa 3.000 dinara u proizvodima K PLUS.

Igrači u crveno-belim dresovima su u poslednjem kolu E grupe elitnog takmičenja Evrope protiv Panatinaikosa pogodili osam trojki i time su obezbedili K PLUS proizvode u vrednosti od 24.000 dinara. Međutim…

S obzirom da je Crvena zvezda u fantastičnoj atmosferi dvorane Pionir posle velike borbe i neizvesne završnice pobedila šestostrukog šampiona Evrope i da je upravo trojka Jake Blažiča u finišu meča doprinela velikom trijumfu, IDEA je odlučila da obezbedi dodatna sredstva pa ukupna donacija iznosi 100.000 dinara. Proizvodi K PLUS u ovoj vrednosti ovog puta biće donirani Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj.

Za sedam utakmica koliko je Crvena zvezda Telekom odigrala u TOP 16 fazi Evrolige na domaćem terenu IDEA je obezbedila ukupnu donaciju u iznosu od čak 411.000 dinara.

Proizvodi K PLUS bili su namenjeni Specijalnoj Olimpijadi Srbije, Domu u Zvečanskoj, Domu Kulina, Institutu za majku i dete, humanitarnom udruženju DEBRA i sada dečijoj bolnici u Tiršovoj.