Ako ste mladi i energični, a vaša strast je trčanje – vreme je da postanete deo ELITE!

Nova trkačka sezona počinje u martu, a u toku je uzbudljiva online trka – trka za mesto u adidas timu!

Potraga za mladim, energičnim ljudima kojima je trčanje strast i svakodnevnica, je počela! Svi aktivni trkači od 18 do 30 godina mogu da se kandiduju putem online formulara na www.adidasrunningteam.rs i tako učestvuju u borbi za mesto u timu.

Odabrana ekipa biće u prilici da pod zastavom adidas tima istrči brojne maratone i trke širom zemlje, ali i najpopularnije polumaratone u Evropi.

Tokom cele godine predstavnici ove grupe trkača nosiće najnovije tehnološke inovacije u svetu trčanja i tako dobiti najbolju podršku na stazi – „boost” patike, opremu iz „climacool” i „climaheat” linije.

Traže se mladi, neustrašivi, željni izazova i neosvojenih kilometara. Novi „running” ambasadori treba da imaju snage i hrabrosti da budu prvi na startu, ali i cilju, da bodre svoj tim i pruže mu podršku.

Svi koji se prijave za ovu uzbudljivu „trku” dobiće na adidas sajtu svoj jedinstveni profil koji će moći da podele na društvenim mrežama i tako pozovu prijatelje da ih podrže. Takmičari sa najviše online glasova imaće i veće šanse da postanu deo ove trkačke elite koja u 2015. godini donosi novu energiju na trkačke staze Srbije i regiona.