Aleksandar Janjić, trener Metalca: Rezultat je i dalje aktivan, igrali smo dobro

Trener fudbalera Metalca Aleksandar Janjić izjavio je danas da je zadovoljan rezultatom i igrom njegove ekipe protiv Rada u prvoj utakmici baraža za popunu Super lige Srbije.

– Rezultat je i dalje aktivan. Možemo svakako da budemo zadovoljni njime. I dalje je sve otvoreno i u drugoj utakmici će biti izuzetno zanimljivo – rekao je Janjić posle utakmice.

Fudbaleri Metalca i Rada odigrali su danas U gronjem Milanovcu nerešeno bez golova u prvoj utakmici baraža za popunu Super lige Srbije.

– Mislim da smo imali par izglednih situacija iz kojih je ozbiljnije trebalo da ugrozimo gol Rada, ali ih nažalost nismo iskoristili – kazao je Janjić.

Pomoćni trener fudbalera Rada Dragoslav Milenković rekao je da je njegovim igračima bilo “izuzetno teško” da probije odbranu Metalca.

– Jednostavno je bilo teško igrati danas protiv Metalca, koji je imao 10 igrača u odbrani. Nisu nas iznenadili time, ali je bilo izuzetno teško probiti takvu odbranu. Pokušali smo u drugom delu po bokovima da prođemo i mislim da je bilo dobro – rekao je Milenković.

– U svakom slučaju sam zadovoljan rezultatom, kao i igrom u drugom delu, jer nismo srljali – dodao je on.

Rad će u sredu od 17.00 na Banjici ugostiti Metalac u revanš utakmici.

– Biće teško u revanšu… I jedni i drugi isčekuju tu drugu utakmicu, a nama će svaki gol u gostima mnogo značiti. Spremali smo se za to i nadamo se najboljem – rekao je Janjić.

Njegov kolega iz redova “građevinara” ocenio je da se revanš utakmica “ni u čemu neće razlikovati”.

– Utakmica u sredu će nama biti četvrta utakmica za 10 dana… Nismo očekivali da će baraž danas biti razrešen. Biće uzbudljivo i nadamo se uspehu – kazao je Milenković.