Ana Ivanović kao seksi stjuardesa: Šta mislite, koga je lepa Srpkinja poslužila u avionu? (FOTO)

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović u prethodnih nekoliko dana učestvovala je na egzibicionom turniru na Filipinima, a po njegovom završetku došao je red i na malo zabave.

Međunarodna teniska Premijer liga omogućila nam je da na jednom mestu vidimo sve zvezde tenisa i da uživamo u dobrim partijama.

Prvi deo tog turnira održan je u Manili, a Ivanovićeva je sjajnim partijama doprinela da njen tim naposletku izvojeva pobedu.

Međutim, na putu ka Singapuru, gde se ovo neobično, egzibiciono i još uvek nepoznato takmičenje nastavlja, Ana je imala jednu potpuno novu ulogu.

Peta teniserka planete se ostvarila u ulozi stjuardese gde je sa zadovoljstvom “služila” kolege i brinula o njihovoj bezbednosti.

Nama je najviše privukla pažnju slika na kojoj Ana služi pićem najbolju teniserku planete, Serenu Vilijams, čiji nastup svi željno iščekuju i Danijelu Hantuhovu koju je nedavno porazila na teniskim borilištima.

„Vežite pojaseve, polećemo”, napisala je Ivanovićeva na svom tviter profilu, a koliko su se svi dobro zabavljali uverite se i sami.