Ana Ivanovic u novom adidas filmu “Tu sam da stvaram” (FOTO+VIDEO)

Ana Ivanović
PR/Promo

adidas je predstavio novi film „I’m Here to Create” („Tu sam da stvaram”) kao deo poglavlja brenda Sport16. Film predstavlja realne priče sportistkinja širom sveta koje su svojom kreativnošću prevazišle izazove, prkosile ustaljenim pravilima, izrazile sebe i eksperimentisale u ime sporta. Bez napisanog scenarija, celokupan sadržaj filma je preuzet sa društvenih mreža poznatih sportistkinja koje su na ovim platformama pokazale svoju definiciju kreativnosti u sportu.

 

Svoju borbu ka uspehu, kroz film „I’m Here to Create”, sa svetom je podelila i naša talentovana teniserka  Ana Ivanović. Odrastajući u bombama razorenom gradu, Ana nije prihvatala ono što je sudbina stavljala pred nju. Na kreativan način, kroz različita prilagođavanja uspela je da trenira i pronađe pravi put, sve dok nije postala globalna teniska zvezda, kakva je i danas.

Ani su se pridružile i Saša Diđulijan (Sasha DiGiulian), uspešna sportistkinja u svetu sportskog penjanja, Karli Klos (Karlie Kloss), supermodel i Adrien Mišler (Adriene Mishler), poznata joga instruktorka.

Film „ I’m Here to Create“ je prikazan u više od 50 zemalja sveta, a biće i deo velikih sportskih i kulturnih događaja, kao što su UEFA Liga šampiona, Gremi i Brit nagrade i dodela Oskara.

Pratite temu koristeći haštag  #heretocreate na društvenim mrežama Twitter, Instagram i Facebook, a za više informacija posetite www.adidas.com/heretocreate.