Ana Ivanović: Zadovoljna sam igrom i rezultatom

Teniserka Ana Ivanović rekla je danas da je zadovoljna plasmanom u drugo kolo Rolan Garosa i igrom kojom je pobedila Karolin Garsiju 6:1, 6:3.

– Zadovoljna sam. Očekivala sam težak meč, ona igrala je jako dobro na šljaci, imala je rezultate, osvojila je turnir. Znala sam da ima samopouzdanja i što igra na domaćem terenu, ali ja sam krenula dobro i agresivno od prvog gema, bila sam sigurna u svoje udarce – izjavila je naša teniserka.
–Srećna sam što sam zadržala nivo do kraja, pošto je tada počeo da duva vetar i bilo je nezgodno –  rekla je Ivanovićeva u Parizu. Ona je kazala da se fizički dobro oseća, a na pitanje da li je nešto boli rekla je:

–Uvek nešto boli, a onda se setiš koliko imaš godina. Šalim se, osećam se spremno. Igrala sam mnogo mečeva, i dugih i teških i kratkih i lakih, tako da je sve to bila dobra priprema – rekla je Ana Ivanović. Njena protivnica u drugom kolu biće Jelena Svitolina.

– Igrala sam sa njom i bio je težak meč, igrale smo u tri seta. Biće teško, pogotovo na šljaci. Ja treba da se fokusiram na svoju igru i da budem agresivna –  rekla je reprezentativka Srbije. Ona je potvrdno odgovorila na pitanje da li bi volela da se sa Jelenom Janković ponovo slika ispred Ajfelove kule.

– Uf, ne bih se bunila. Jelena je i prošle godine dobro igrala i ove dobro igra i vratila se u (prvih) 10 (na WTA listi). Bilo bi dobro i ja da sa se vratim u 10, pa da idemo ispred kule – rekla je nasmejana Ana Ivanović.