Anćeloti: Nedostajalo nam je sreće, ne znam da li ostajem u Realu…

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da je njegovoj ekipi nedostajalo sreće u revanš utakmici polufinala Lige šampiona s Juventusom i dodao da ne zna da li će i sledeće sezone predvoditi kraljevski klub.

 

Igrali smo najbolje što znamo. Stvarali smo šanse, ali nismo imali sreće. Poraz u Torinu nam je otežao posao večeras i umanjio šanse za plasman. Ako već treba da krivim nekoga, onda ću kriviti sebe što bolje nisam postavio taktiku u prvom meču – kazao je Anćeloti, a prenose španski mediji.

Real Madrid je na svom terenu u revanš utakmici polufinala Lige šampiona odigrao nerešeno 1:1 sa Juventusom, te je tako ukupnim rezultatom 2:3 eliminisan iz daljeg takmičenja.

Na pitanje novinara da li će i sledeće sezone predvoditi Real, Anćeloti je rekao da do kraja sezone o tome ne želi da priča.

Ne znam da li ostajem u Realu i sledeće sezone. Ostale su nam još dve utakmice u 15 dana, a nakon toga ću pričati sa upravom – kazao je on

Napadač Reala Geret Bejl je odigrao još jednu lošu utakmici, a Anćeloti je stao u njegovu odbranu, rekavši da je „odradio sve što je trebalo za tim”.