Anćeloti nezadovoljan i razočaran: Nijedan igrač nije dobro odigrao, ni u čemu nismo uspeli!

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti izjavio je da nijedan fudbaler njegove ekipe nije igrao dobro u večerašnjem derbiju protiv Atletiko Madrida i porazu od 0:4.

– Vrlo je jednostavno. Atletiko je zaslužio pobedu, pošto je bio bolji u svakom aspektu – borbi, intezitetu, igri, svemu. Narednih dana moramo da vidimo zbog čega se to dogodilo. Žao nam je… Moramo da budemo sigurni da nam se to više neće ponoviti – rekao je Anćeloti, preneli su španski mediji.

Fudbaleri Real Madrida izgubili su danas na Visente Kalderonu od domaćeg Atletika sa 0:4.

– Ni u čemu nismo uspeli, na svaku loptu smo stizali kasno. Nismo ušli u utakmicu. Nijedan igrač nije dobro odigrao – rekao je Anćeloti.

Real je ostao prvi na tabeli sa 54 boda i ima četiri boda više od Atletika na trećem mestu. Barselona na drugoj poziciji ima 50 bodova, ali i utakmicu manje, pa bi sutra u slučaju pobede protiv Atletik Bilbaoa mogla da smanji zaostatak na jedan bod.

– Igrali smo loše, ali smo i dalje prvi na tabeli i neću mnogo pričati o ovoj utakmici. Naš nastup je bio strašan, najgori. Ali verujem u moje igrače – rekao je trener Reala.

– Atletiko je igrao dobro, ali videćemo kako će biti na kraju sezone. Analiziraćemo utakmicu, za nas nije normalno da ovako odigramo. Kao trener preuzimam odgovornost za ono što se dogodilo. Nismo dobro dodavali loptu, danas ništa nismo radili dobro – dodao je Anćeloti.