Asamoa pita Zvezdu i FSS: Gde je moj novac?

Bivši igrač Zvezde se oglasio pismom na društvenim mrežama, kojim preti da će FSS i Zvezdu da prijavi Evropskoj i Svetskoj kući fudbala.

Bivši igrač Crvene zvezde Natanijel Asamoa obratio se pismom crveno-belima, čelnicima FSS i fudbalskoj javnosti u Srbiji.

Asamoa tvrdi da mu nije isplaćena dogovorena suma (oko 200.000 evra). On je pre dve nedelje upozorio čelnike Zvezde da neće moći da registruju nove igrače, ako mu ne bude isplaćen novac. FSS je dozvolio Zvezdi da registruje igrače, a napadač nije dobio novac Međutim, bivši igrač Zvezde se oglasio novim pismom, kojim preti da će FSS i Zvezdu da prijavi UEFA-i i FIFA-i.

– Do današnjeg dana 27. februara 2014, FK Crvena zvezda nije izmirila dugovanja prema meni, po odluci Arbitražne i Disciplinske komisije FSS, a ceo iznos dugovanja FK Crvena zvezda je navodno deponovala na račun FSS 14. februara 2014. Fudbalski savez Srbije drži ta sredstva na svom računu do današnjeg dana i ne prosleđuje mi.
Na moj dopis i mejl i koji sam dostavio FSS 19. februara 2014. koji je bio upućen FSS i generalnom sekretarau Zoranu Lakoviću obavestio sam ponovo o mom računu na koji treba da se izvrši plaćanje i zamolio Savez da poštuje pravne odluke sopstvenih organa.

POŠTO DO DANAŠNJEG DANA NISAM DOBIO NOVAC, JAVNO PITAM PREDSEDNIKA FS SRBIJE TOMISLAVA KARADŽIĆA I GENSEKA ZORANA LAKOVIĆA – GDE JE MOJ NOVAC?.

Smatram da sam imao dovoljno strpljenja i da sasvim razumno da očekujem da mi danas ili sutra novac bude uplaćen, a potvrda uplate poslata na moj mejl, jer u suprostnom ne preostaje mi ništa drugo nego da detaljno obavestim UEFA i FIFA sa posebnom pažnjom da samo meni nije uplaćen novac – navodi se u pismu bivšeg igrača Zvezde.