Avramovski: Srećan sam zbog gola, želim tako da nastavim i da napredujem iz meča u meč

Novi fudbaler Crvene zvezde i strelac prvog gola na pripremnoj utakmici za novu sezonu protiv Krškog Daniel Avramovski rekao je danas da je srećan zbog pogotka i dodao da želi da pruži još bolje partije.

– Srećan sam zbog gola, želim tako da nastavim, drago mi je, ali na jednoj utakmici se ne postaje igrač, već želim da napredujem iz meča u meč. Nije bilo mnogo treme, možda samo malo one pozitivne – rekao je Avramovski novinarima u Sloveniji, a prenose sportske.net.

Crvena zvezda pobedila je danas u pripremnoj utakmici slovenačkog drugoligaška Krško sa 2:0, a strelci su bili Avramovski i Darko Lazić.

Crveno-beli nastupili su kombinovanom sastavu, a kapitensku traku nosio je Goran Gogić, koji je zahvalio treneru Nenadu Lalatoviću na ukazanom poverenju.

– Velika je čast nositi kapitensku traku u Zvezdi. To je velika obaveza i želim da iskoristim svoju šansu na idućim utakmicama. Ovo je bila dobra provera za sve nas, koji smo imali manju minutažu. Pobedili smo sa 2:0, ali imali smo još nekoliko sjajnih prilika koje morali da iskoristimo – rekao je Gogić.

Mladi fudbaler Zvezde, Nemanja Ahčin, rekao je da jedva čeka početak nove sezone Super lige Srbije.

– Ovo je bila odlična provera posebno za nas mlađe. Moglo je još bolje, ali sam sve u svemu zadovoljan. Jedva čekam kraj prirpema i početak prvenstva – kazao je Ahčin.

Poslednju pripremnu utakmicu u Sloveniji Crvena zvezda odigraće sutra od 18.30 u Ptuju protiv Hanovera