Babunski: U Zvezdi se radi kao u Barsi, osećam se kao u svojoj kući

David Babunski
Beta

Fudbaler Crvene zvezde David Babunski rekao je danas da mu se dopada sistem rada u ekipi iz Ljutice Bogdana i dodao da su način rada i stil igre vrlo slični onima iz Barselone.

 

Sve je super i mnogo sam srećan. Saigrači, stručni štab i sportski radnici iz kluba prihvatili su me vrlo dobro i pomažu mi, tako da se osećam kao u svojoj kući. Ovde su metodologija rada i stil igre vrlo slični kao u Barseloni, tako da se brzo adaptiram i polako stičem sve više poverenja kod saigrača – rekao je Babunski za sajt kluba.

Babunski je prošle nedelje potpisao ugovor sa Zvezdom na dve i po godine. On je prošao sve mladje kategorije Barselone, a od 2013. godine igrao je za drugi tim Barselone s kojom je raskinuo ugovor.

Mogu igrati i levo krilo, i iza špica, kao i klasičnog veznog. Pripremamo se veoma dobro za početak lige, dobro radimo. Osećam se svakog dana sve bolje, a nadam se da ću dati sve od sebe i pokazati najboljeg sebe – rekao je makedonski fudbaler.

 

Fudbaleri Zvezde se nalaze na pripremama na Kipru, a danas je prvi trening sa ekipom odradio Edson da Silva. Trening nije u potpunosti odradio Predrag Sikimić zbog bola u ledjima, dok je Marko Petković bio na terapiji zbog udarca.

Edson je odmah pokazao da ima kvalitet, možda još nije dovoljno fizički spreman jer nije dugo trenirao, ali mislim da će biti pravo pojačanje. Njegovim, ali i dolaskom ostalih igrača, pojačali smo konkurenciju i sada možemo više da kombinujemo. Pravimo respektabilnu ekipu koja će moći da uradi nešto više u Evropi – rekao je pomoćni trener Zvezde Saša Petrović.