Bajković poručuje: Ovako se osvajaju titule

Nisu igrači Crvene zvezde mogli da prirede lepši poklon za rođendan golmanu Bobanu Bajkoviću od pobede.

Na dan kada je napunio 29 godina ljubimac Zvezdinih navijača je doživeo ovacije Marakane. Njegov tim je i dalje lider na tabeli, a u susretu sa Kragujevčanima uspeo je da sačuva svoj gol.

– Najsrećniji sam čovek na svetu. Hvala svima, saigračima, stručnom štabu, navijačima. Izdržao sam nekako da ne zaplačem, ali su mi se oči napunile suzama. Ovo ne može nigde da se doživi, osim u Zvezdi. Preplavile su me emocije, deset godina sam u klubu i ovo je moja kuća. Nadam se da ću u maju takođe imati razloga za slavlje – rekao je Bajković.

Sve do 75. minuta Radnički je imao bod, a onda je Filip Kasalica zatresao mrežu Čančarevića i doneo novu pobedu Crvenoj zvezdi.

– Hvala Kasalici, poklonio mi je najlepši poklon za rođendan. Nije bilo lako, mučili smo se do pred kraj, ali ovakvim pobedama se dolazi do trofeja. Želimo titulu i nekada mora i ovako da se dođe do bodova. Zaboravljamo Radnički i okrećemo se narednom protivniku, Donjem Sremu. Ponavljam da sam najsrećniji čovek na svetu danas. A još većem slavlju nadam se u maju – istakla je Zvezdina “jedinica”.