Bajković posetio Zvezdu: Verujem da će naslednici odbraniti titulu, Rajković pokazuje potencijal

Bivši golman Crvene zvezde, Boban Bajković, poseto je klub u Ljutice Bogdana, i tako iskoristio priliku da 'proćaska' sa generalnim direktorom Zvezdanom Terziće, kako bi zajedno pronašli rešenje za izmirenje njegovih potraživanja.

 

foto: crvenazvezdafk.com

Vremena za odmor nema, jer se bliži završni čin na golu Lirsa u borbi za opstanak u Belgiji, tako da se Bajković već večeras vraća u centar Evrope na radno mesto.

Pratim naslednike i verujem da mogu da odbrane titulu, a Rajković pokazuje potencijal. Kod mene, završili smo sezonu na poslednjem mestu i sada sledi pet mečeva sa Serkl Brižom, koji ima početnu prednost od tri boda. Prvi meč je ključan na gostovanju i ne smemo da ga izgubimo ukoliko želimo da imamo neke šanse – priča Bajković za Sport.

Pobeda nad istim rivalom daje dodatni optimizam, a pored našeg golmana, uzdanice su bivši štoper Vojvodine Majsvov i čuveni iskusni Španac Kabdevilja.

– Borićemo se i serija se otvara 4. aprila. Do tada slede mini pripreme u Holandiji i mečevi sa Borusijom iz Mehengladbaha i Bohumom – kaže srpski golman.

Ostanak u klubu zavisi od krajnjeg raspleta baraža.

– Videćemo kada se ova misija završi. Biće dovoljno vremena, a postoje naznake da ima drugih klubova za mene. Polako idem korak po korak – zaključio je Bajković za Sport.