Baka Štefica odbrusila Borjanu: “Šta spominješ Krajinu, tata ti je polu Hrvat” (VIDEO)

Golman kanadske reprezentacije Milan Borjan izjavio je da je dobio više od 2500 poruka hrvatskih navijača u kojima su ga vređali. Borjan je postao glavna tema utakmice zbog svojih izjava da je rođen u Krajini, a ne u Hrvatskoj.

Foto: screenshot/youtube.com/Crvena zvezda

Borjan je tokom utakmice sa Hrvatskom dobio niz neprimerenih reakcija, a navijači su razvili i transparent sa traktorom. Mediiji iz regiona, imali su priliku da posete selo iz kojeg potiče Borjan. U selu Kričke, kod Drniša se i dalje nalazi Milanova baka Štefica.

– Ja sam bila odmah ljuta. Šta ćeš da spominješ Krajinu, a baba ti je Hrvatica, tata je polu Srbin, polu Hrvat. Pa šta bi hteli? – rekla je.

Na opasku reporterke kako se čini da u toj porodici nema mržnje baka je odgovorila: “Ma nema, nema. Niko nikoga ne mrzi, niko nikoga ne prezire.”

– Nisam rođen u Hrvatskoj, rođen sam u Krajini, Dalmaciji. To je bilo srpsko mesto. Ja sebe opisujem kao nekoga ko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina – rekao je Borjan jednom prilikom.