Bandalovski drugo zimsko pojačanje Partizana: Hoću titulu i plasman u Ligu šampiona!

Partizan je danas u podne promovisao i svoje drugo ovozimsko pojačanje u liku Bugarina Ivana Bandalovskog, koji igra na poziciji desnog beka i doveden je da bi popunio veliku prazninu posle povrede koju je na derbiju zaradio Miroslav Vulićević.

Bandalovski je kroz svoju karijeru promenio nekoliko bugarskih i stranih klubova (Liteks Loveč, Fejenord, Lokomotiva Sofija, CSKA Sofija i Luven Belgija), a prema spostvenim rečima, dobro se poznaje sa Dankom Lazovićem iz vremena kada su obojica nastupali za Fejenord. U Humsku stiže kao slobodan igrač.

Bandalovski je jutros obavio preglede i u FSB potpisao ugovor na godinu i po godinu, a izabrao je da nosi dres sa brojem „dva” na leđima.

Novajliju u redovima jesenjeg šampiona javnosti je predstavio potpredsednik kluba Ljubiša Tumbaković sa par prigodnih reči o kvalitetima Bugarina, kao i razlozima za njegovo dovođenje.

– Dobro znate da Partizan ima potrebu da pojedine pozicije ojača i dovede pojačanja na onim mestima koja su već postala interesantna po pitanju pokrivanja pozicija. Posle Vulićevićeve povrede, otvorila se slobodna pozicija, koja je potrebna da se popuni. Bandalovski je želja Marka Nikolića i on ga je posebno apostrofirao kao nekoga ko eventualno može da nadomesti sve ono što je Vulićević pokazao u periodu koji je sada iza njega. Tragajući za profilom igrača koji je veoma sličan kvalitetima Miroslavu Vulićeviću, sve što nam je potrebno pronašli smo u Ivanu i smatramo da on predstavlja jedno od najačih Partizana – kaže Ljubiša Tumbaković.

Ivan Bandalovski izjavio je da je veoma srećan što će u budućnosti braniti boje crno-belog dresa.

– Znam da je Partizan veliki klub, da ima sjajne navijače i mnogo mi je drago što imam šansu da igram ovde. U karijeri me je treniralo nekoliko srpskih trenera, tako da razumem i srpski jezik. Hoću da osvojimo titulu i plasiramo se u Ligu šampiona – kazao je Bandalovski.