Benitez: Moskovljani imaju agresivne i vredne veznjake, moramo da ih napadnemo od starta

Trener fudbalera Napolija Rafael Benites izjavio je danas da će njegova ekipa od početka napasti Dinamo iz Moskve, u prvoj utakmici osmine finala Lige Evropa.

 

Fudbaleri Napolija igraju u četvrtak od 21.05 na svom terenu protiv Dinama iz Moskve prvu utakmicu osmine finala Lige Evropa.

– Moramo da napadnemo protivnika, kao što smo napali Inter u prvenstvu i u toj utakmici imali smo sedam šansi. Ako budemo igrali kao što znamo, možemo sutra da postignemo nekoliko golova – rekao je Benites, preneli su italijanski mediji.

Benites je dodao da njegova ekipa mora da pronađe ravnotežu u igri.

– Uvek sam pobeđivao uravnoteženom igrom – napadom, kontrolom igre i dobrom odbranom, jer ekipa nije primala mnogo golova. Trenutno nam nedostaje taj drugi korak, ali možemo samo da radimo na tome – rekao je španski trener.

Verujem u naš rad, čak i kada igramo protiv kluba u kome igraju kvalitetni igrači kao što su (Matje) Valbuena, (Kris) Samba i (Jurij) Žirkov. Imaju brze i kvalitetne napadače, ali i agresivne i vredne vezne igrače. Znamo da će biti teško i moramo da budemo oprezni – dodao je Benites.