BEZ MILOSTI: Ovako je Stara dama odučila Barsu od fudbala! (VIDEO)

Juventus
print screen/you tube.com/Viral Videos

Golovima Dibale (dva) i Kjelinija, Juventus je savladao Barselonu rezultatom 3:0 i veoma je blizu plasmanu u polufinale već posle prve utakmice.

 

Juventus je u prvoj utakmici polufinala odigrao sjajno i bar delimično vratio Kataloncima za poraz iz finala od pre dve godine.

Dvostruki strelac bio je supertalentovani Paulo Dibala, a poslednji udarac protivniku zadao je Đorđo Kjelini.

“Torinska Dama” je primenila stari Barselonin recept, odigravši presing koji se isplatio već u 7. minutu. Kvadrado je prihvatio dugu loptu na desnoj strani i ušao u kazneni prostor. Loptu je zatim poslao do Dibale koji je iz okreta pogodio donji levi ugao.

Samo 15 minuta kasnije, Mandžukić je pronašao talentovanog Argentinca kome nije bilo teško da povisi rezultat na 2:0.

Konačnih 3:0 postavio je Kjelini u 55. minutu.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri, izjavio je posle susreta da je rezultat posledica dugogodišnjeg rada ali i da će revanš u Kataloniji biti sasvim drugačija utakmica.

– Moramo biti svesni da je ovo bila sjajna partija. Igrali smo tehnički doterano u napadu i u odbrani i napravili prvi korak ka polufinalu, ali revanš će biti druga priča. Ne mogu da kažem kolike su nam šanse za prolaz, samo znam da ćemo i u Barseloni morati da napadamo i trudimo se da damo još golova – kaže Alegri.

Barselona je sinoć odigrala tek peti meč bez postignutog gola a odigrala je 51. utakmicu u tekućoj sezoni.

– Bili smo veoma loši u prvom poluvremenu. U drugom smo bili bolji tim, ali smo primili i treći gol. U ovoj noćnoj mori sreća nas nije dodirnula – rekao je Luis Enrike.