Bez Nastasića na Belgiju, Jojić, Mitrović i Đuričić ulivaju nadu

Selektor mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić saopštio je spisak igrača na koje računa za predstojeću kvalifikacionu utakmicu protiv Belgije u Levenu, koja se igra 5. marta.

Srbija će za ovaj duel biti oslabljena za defanzivca Mančster Sitija Matiju Nastasića, koji se povredio, ali će, kao što je to nedavno najavio V. D. selektora seniora Ljubinka Drulovića, biti pojačana “A” reprezentativcima Mitrovićem, Jojićem i Đuričićem. Novo ime na spisku je Aleksandar Čavrić, fudbaler OFK Beograda.

U kvalifikacionoj grupi za odlazak na Evropsko prvenstvo Srbija iz pet utakmica ima 10 bodova, a Belgijanci 13 i utakmicu više. U prvoj utakmici odigranoj u Gornjem Milanovcu Belgijanci su u poslednjem minutu stigli do remija – 2:2.

Spisak igrača za meč sa Belgijom:

Golmani: Marko Dmitrović, Nikola Perić, Đorđe Lazović

Odbrana: Marko Petković, Aleksandar Pantić, Uroš, Ćosić, Uroš Vitas i Uroš Spajić, Bogdan Planić, Filip Stojković, Nemanja Petrović.

Vezni red: Goran Čaušić, Srđan Mijailović, Aleksnadar Kovačević, Darko Brašanac, Miloš Jojić, Filip Đuričić, Filip Malbašić i Filip Kostić.

Napad: Aleksandar Mitrović, Aleksandar Pešić, Aleksandar Čavrić, Uroš Đurđević.

 loading...