BEZ PROMENA U VRHU SUPERLIGE: Zvezda primila gol sa igračem više, slađi deo kolača ide u Lučane! (VIDEO)

Mladost Lučani
print screen/you tube/Sport Nation

Fudbaleri Crvene zvezde, remizirali su sa Mladosti iz Lučana, u poslednjem meču 18. kola Superlige. Šampion Srbije nije iskoristio brojčanu prednost, a utakmica je produžena za skoro 10 minuta!

 

Crveno-beli su propustili šansu da iskoriste remi Vojvodine i Partizana (0:0), pa su ostali na šest bodova prednosti nad prvim pratiocima na tabeli.

Zvezda je uspela da preokrene rano vođstvo gostiju iz Lučana, ali nije joj pomoglo ni što je skoro celo drugog poluvreme imala igrača vipe.

Tim iz Lučana je poveo već u 11. minutu preko Saše Jovanovića, ali je u 35. posle solo akcije izjednačio Dušan Anđelković.

U petom minutu nastavka Mladost ostaje sa igračem manje, isključen je Radomir Milosavljević posle oštrog starta nad Srđanom Plavšićem, što su crveno-beli iskoristili već u sledećem napadu i preokrenuli pogotkom Petra Orlandića glavom, nakon centaršuta Poletanovića.

Zvezda je tražila gol za potvrdu pobede, ali je uspedio hladan tuš 20 minuta pre kraja. Posle nove kontre gosti stižu do neočekivanog izjednačenja, a strelac je bio Vladimir Radivojević.

Domaćin je imao osetnu nadooknadu vremena ikako bi obezbedio važnu pobedu, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Zvezda u sledećem kolu gostuje gradskom rivalu Voždovcu , dok petoplasirana Mladost čeka Metalac u ponedeljak.