BIĆE PAKLENO U MAJSTORICI: Karata za derbi više nema, Zvezda poslala navijačima važnu poruku

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da su podeljene i rasprodate sve ulaznice za treću polufinalnu utakmicu plej-ofa ABA lige protiv Partizana.

Beta

Kako se navodi, distribucija karata za tribine i prodaja dnevnih ulaznica za ostale sektore, obavljena je danas u rekordnom roku, za samo sat vremena u prostorijama Sportskog društva, ispred koga je od jutros napravljen red od nekoliko stotina metara.

Zvezda se izvinila svima koji su ostali bez ulaznice, a koji su čekali u redu i navela da je interesovanje za utakmicu prevazišlo kapacitete dvorane “Aleksandar Nikolić”, pa i Beogradske arene.

Zvezda i Partizan igraju u subotu od 18 časova treću polufinalnu utakmicu plej-ofa regionalne lige, a crveno-beli su domaćini. Rezultat u seriji je 1:1, pa će se pobednik sutrašnje utakmice plasirati u finale.

U skladu sa propozicijama takmičenja, radi lakše organizacije “majstorice”, navijačima Partizana biće zabranjen ulaz u halu.

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a Zvezda je apelovala na navijače da dođu ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Svi vlasnici sezonskih ulaznica kao i do sada ulaziće na mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018. godine, ali će i za ta mesta biti pojačana kontrola i vrlo detaljan pretres.