BILO MU JE TEŠKO DA DONESE ODLUKU: Đoković potvrdio da je OPERISAO LAKAT, čeka ga duži oporavak?!

Novak Djokovic
Promo

Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je da je operisao lakat desne ruke i dodao da očekuje potpuni oporavak od povrede.

 

On je na svom fejsbuk nalogu naveo da je tokom prethodne dve godine, koliko ima povredu lakta, dobijao različite dijagnoze, mišljenja i preporuke šta da radi, kao i da mu je bilo teško da donese odluku, jer nije dobijao ista mišljenja od lekara.

Pauzirao sam šest meseci uveren da će to biti dovoljno da se oporavim, ali i posle svih terapija i odsustva i dalje sam osećao bol. Pokušao sam da se takmičim na Australijan openu, nedostajalo mi je da se borim na terenu i zato sam morao da probam. Dogovorio sam se sa timom da ću posle turnira pokušati sa drugim opcijama za oporavak. Zato sam pre par dana imao medicinsku intervenciju lakta u Švajcarskoj, napisao je Djoković na svom profilu.

On nije naveo koliko će dugo odsustvovati s terena, ali veruje u potpuni oporavak.

Čini mi se da sam na dobrom putu da se oporavim potpuno, ali znajte, ovo je baš jedan veliki izazov. Uvek sam se trudio da na najbolji način brinem o sebi i zato sam uspevao toliko godina da igram na vrhunskom nivou. Razmišljam pozitivno i verujem u brz oporavak sa nadom da ću uskoro moći ponovo da izađem na teren i da radim ono u čemu istinski uživam, zaključio je srpski teniser.

Mediji nagađaju koliko će mu biti potrebno da se u potpunosti oporavi od povrede, a po nekim procenama, on neće nastupati do Vimbldona, što bi u velikoj meri uticalo na njegovu poziciju na ATP listi.loading...