Birčević: Želimo da pobedimo i igramo majstoricu u kojoj je sve otvoreno

Povodom revanš-utakmica polufinala plej-ofa Superlige Radnički-Partizan u prestonici Šumadije sve je spremno za već šesti duel sa prvakom u ovoj sezoni. Raspoloženje koje vlada u redovima Kragujevčana je takvo da ne očekuju veliko opraštanje od navijača na kraju sezone, već ispraćaj u majstoricu.

Optimizam provejava u razmišljanjima kapitena Stefana Birčevića i najkorisnijeg igrača prvog susreta Marka Marinovića.

– Kao prvo, igramo pred svojom publikom, moramo da damo i više od maksimuma da bismo došli do pobede. Pokazali smo u prvoj utakmici da možemo ravnopravno da se borimo sa šampionom. Presudila je dekoncentracija u poslednjim trenucima utakmice i naša ‘kraća klupa’. Ali, očekujem se da ćemo naći snage i odigrati dobru utakmicu pred našim navijačima. Nadam se pobedi – poručio je Marinović.

Na prethodni duel sa crno-belima osvrnuo se i Birčević…

– Nismo odigrali najbolju partiju protiv Partizana u polufinalu, u prvom kolu Superlige odigrali smo izvanredno prvo poluvreme, pobedu smo ispustili u drugom delu meča. Drugo poluvreme pre dva dana u Pioniru itekako je pokazalo da možemo da se nosimo sa njima, da možemo da se dokopamo bar te jedne pobede u Kragujevcu, pa da igramo majstoricu u kojoj je sve otvoreno – jasan je kapiten Radničkog.

Ulaznice, po ceni od 300 dinara, biće u prodaji isključivo na blagajnama hale Jezero u utorak od 12 časova. Važiće sezonske karte.