Biševac: Reprezentacija me je razočarala, koliko košta jedan SMS kad se čovek povredi?

Fudbaler Olimipka iz Liona Milan Biševac rekao je da mu je želja da se što pre oporavi od povrede prednjih ukrštenih ligamenata desnog kolena i vrati u takmičarski ritam.

 

Samo želim da se oporavim i vratim na teren. Lekari ništa ne rizikuju, kod ovakve povrede teško je bilo šta prognozirati. Trenutno sam ispred njihovih očekivanja. Sve je prošlo kako treba, oporavak ide kako treba – rekao je Biševac, a prenosi njegova menadžerska agencija.

– Tri nedelje posle operacije hirurg koji me je operisao rekao mi je da oporavak ide brže nego što je očekivao – dodao je on.

Biševac je početkom februara povredio prednje ukrštene ligamente desnog kolena nastupajući za Lion u francuskom prvenstvu protiv Monaka. On je posle pet dana uspešno operisan, a njegov povratak na teren se očekuje za oko pet meseci.

Olimpik iz Liona i dalje je prvoplasirana u francuskom šampionatu, ispred Pari Sen Žermena i Olimpika iz Marseja.

– Sve je moguće, i dalje igramo dobro. Imali smo problema na prethodne tri utakmice, ali smo sa 5:1 protiv Monpeljea pokazali da nismo slučajno tu. Ekipa ima mnogo samopouzdanja. Sada igramo sa Marsejem, bitna, ali ne i ključna utakmica. Očekuje nas još devet mečeva u kojima nam neće biti lako – kazao je Biševac.

Biševac je, iako razočaran manjkom pažnje, poželeo mnogo sreće saigračima iz reprezentacije u predstojećem meču sa Portugalom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

– Ne bih komentarisao mnogo reprezentaciju, ni Savez, ni selektora. Malo sam razočaran oko nekih stvari, očekuje se malo ljudskosti. Koliko košta jedan SMS kad se čovek povredi? Momcima želim najbolje, da pobede u svakoj utakmici, verujem u njih i navijam za njih – kazao je on.